Paul Walker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Walker
(Paul William Walker IV)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.9. 1973 - 06:38h
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
† 40 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Paul Walker - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
12.9.1973 - 06:38  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.9.1973 - 13:38  
US, Glendale:
34°9' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Walker 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Paul Walker
datum narození 12.9.1973
(herec, instagram)

Paul Walker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Rychle a zběsile 7
(2014) - Doupě
(2013) - Štvanec
(2013) - Rychle a zběsile 6
(2013) - Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
(2013) - Hours
(2012) - Air Racers 3D
(2011) - Rychle a zběsile 5
(2010) - Gangsteři
(2009) - Muži stopující žraloky (TV seriál)
(2009) - Rychlí a zběsilí
(2008) - Projekt LAZAR
(2007) - Příběhy z USA
(2007) - Bobby Z
(2006) - Zběsilý útěk
(2006) - Vlajky našich otců
(2006) - Osm statečných
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - Do hlubiny
(2004) - Dárek z lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Turbo Charged Prelude to 2 Fast 2 Furious
(2003) - Rychle a zběsile 2
(2003) - Proud času
(2002) - Life Makes Sense If You're Famous
(2001) - Rychle a zběsile
(2001) - Jízda do pekel
(2000) - Rove Live
(2000) - Spotlight on Location: The Skulls
(2000) - Lebky
(1999) - Total Request Live
(1999) - Varsity blues
(1999) - Téměř bez šance
(1999) - Taková normální holka
(1998) - Městečko Pleasantville
(1998) - Blázni v parku
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1994) - Tyranosaurus junior
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - The Boys Are Back (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1987) - Shark Week (TV seriál)
(1987) - Příšera z šatníku
(1987) - Naprogramovaná k vraždě
(1986) - Throb (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

Paul Walker - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Paul Walker - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Walker 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Walker - herec

se narodil 12.9.1973 ve městě Glendale, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Walker

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Paul Walker
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
19°38’
1
 
LunaLuna:
Ryby
18°48’
6
 
MerkurMerkur:
Panna
28°04’
1
 
VenušeVenuše:
Váhy
29°02’
2
 
MarsMars:
Býk
8°52’
8
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°42’
5
R
SaturnSaturn:
Rak
3°40’
10
 
UranUran:
Váhy
21°21’
2
 
NeptunNeptun:
Střelec
4°51’
3
 
PlutoPluto:
Váhy
3°43’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°46’
4
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°06’
4
 
CheirónCheirón:
Beran
19°53’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
20°26’
7
Domy:
Panna
19°37’
Ryby
19°37’
2:
Váhy
16°03’
8:
Beran
16°03’
3:
Štír
16°13’
9:
Býk
16°13’
Střelec
18°39’
Blíženci
18°39’
5:
Kozoroh
21°11’
Rak
21°11’
6:
Vodnář
21°53’
Lev
21°53’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
4°08’
11
Slun./Luna:
Střelec
19°13’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »