Paula Abdul wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paula Abdul
(Paula Julie Abdul)

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.6. 1962 - 14:32h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
56 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Paula Abdul - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.6.1962 - 14:32  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.6.1962 - 21:32  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paula Abdul 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Paula Abdul
datum narození 19.6.1962
(herečka, zpěvačka, instagram)

Paula Abdul - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 2015 American Music Awards
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - Move
(2011) - Americký X Factor
(2011) - Live to Dance (TV seriál)
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2009) - 2009 Game Show Awards
(2009) - RuPaul's Drag Race
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2009) - Bruno
(2007) - In Search of Puppy Love
(2007) - Bratz
(2005) - Video Hits: Paula Abdul (hudební videoklip)
(2005) - The X Factor
(2005) - The Friday Night Project
(2005) - Romy and Michele: In the Beginning
(2004) - The X Factor
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Fashion News Live
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Paula Abdul: The E! True Hollywood Story
(2003) - The Disco Ball (koncert)
(2003) - Zoe's Dance Moves
(2002) - The Teen Choice Awards 2002
(2002) - American Idol
(2002) - 100 Sexiest Artists
(2002) - Bubblegum Babylon
(2002) - Pán převleků
(2001) - Good Day Live
(2001) - Harlequin 10 - Hra o čas
(2000) - Playing the Field: Sports and Sex in America
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda
(1998) - Paula Abdul: Cardio Dance
(1997) - Michael Jackson: HIStory on Film - Volume II (hudební videoklip)
(1997) - Touched by Evil
(1996) - Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (hudební videoklip)
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1995) - Sinatra: 80 Years My Way
(1994) - Howard Stern
(1994) - Get Up and Dance!
(1993) - Paula Abdul: Under My Spell Live
(1993) - Bob Hope: The First 90 Years
(1993) - For Our Children
(1992) - VH-1 to One: Paula Abdul
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1992) - In a New Light: A Call to Action in the War Against AIDS
(1991) - Captivated '92: The Video Collection (hudební videoklip)
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Paula Abdul - Opposites Attract (hudební videoklip)
(1989) - Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Paula Abdul: Straight Up
(1987) - Láska není v ceně
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1978) - Junior High School
(1964) - Top of the Pops
(1952) - Today
Paula Abdul - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1962) Emilio Estevez - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1959) Simon Cowell
(*1963) John Stamos
(*1956) Arsenio Hall

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.6.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paula Abdul 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paula Abdul - herečka, zpěvačka

se narodila 19.6.1962 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paula Abdul

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Paula Abdul
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
28°05’
9
 
LunaLuna:
Kozoroh
21°08’
4
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°51’
8
 
VenušeVenuše:
Lev
3°09’
10
 
MarsMars:
Býk
16°10’
7
 
JupiterJupiter:
Ryby
12°26’
5
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°44’
4
R
UranUran:
Lev
27°19’
11
 
NeptunNeptun:
Štír
11°00’
1
R
PlutoPluto:
Panna
7°46’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
11°00’
10
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°56’
12
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°52’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
11°51’
7
Domy:
Váhy
18°48’
Beran
18°48’
2:
Štír
16°56’
8:
Býk
16°56’
3:
Střelec
17°54’
9:
Blíženci
17°54’
Kozoroh
20°41’
Rak
20°41’
5:
Vodnář
23°13’
Lev
23°13’
6:
Ryby
23°03’
Panna
23°03’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
4°45’
11
Slun./Luna:
Beran
9°37’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »