Pavel Bobek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Bobek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
20.11.2013 (Příčina: Selhání srdce)
Povolání:
zpěvák

Pavel Bobek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.9.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Bobek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pavel Bobek
datum narození 16.9.1937
(zpěvák, instagram)

Pavel Bobek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Ceny Anděl 2012
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Hity z Václaváku
(2011) - Pološero
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2011) - Ostrov svaté Heleny
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Oko nad Prahou
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2008) - Smutek paní Šnajderové
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - 13. komnata Pavla Bobka
(2006) - 13. komnata Luďka Soboty
(2006) - Kde lampy bloudí
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Šimek šoumen
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Na mušce
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - České maličkosti
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Předčasná úmrtí: Poslední gróf
(2002) - Olympic slaví 40 let (koncert)
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2000) - P.F.
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Legendy folku a country (TV seriál)
(2000) - Drahý můj Jiří Grossmann
(1999) - Věšák
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Nevyjasněná úmrtí: Volný pád
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1998) - Česká soda
(1997) - Úsměvy
(1997) - Novoty
(1997) - Pavel Bobek - 60 let v americkém století (koncert)
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Maigret a hlava muže
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Pocta rokenrolovému králi (koncert)
(1994) - Čundrcountryshow
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Činčin
(1993) - Perfektní manžel
(1993) - Fontána pre Zuzanu 2
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1992) - Šance
(1992) - Chvilky s Miroslavem Horníčkem a jeho přáteli
(1990) - Šaráda
(1990) - Hovory H ještě po dvaceti letech
(1990) - Byl prima kluk
(1990) - Poslední motýl
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1988) - Večírek
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Klip klap
(1986) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1986) - Plaváček
(1985) - Videostop
(1982) - Ve znamení kotvy
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Buldoci a třešně
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Dům pro Helenu
(1978) - Johnny Cash v Praze (koncert)
(1978) - Decentní večer (divadelní záznam)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Koncert pro mantinely
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1976) - Dostaveníčko
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1973) - Ze Soboty na Šimka
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
(1970) - Televarieté
(1970) - Ten pes je váš? (divadelní záznam)
(1970) - Pánský večírek (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v Semaforu (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den č. 6 (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den č. 5 (divadelní záznam)
(1969) - Návštěvní den č. 4 (divadelní záznam)
(1969) - Návštěvní den č. 3 (divadelní záznam)
(1969) - Návštěvní den č. 2 (divadelní záznam)
(1968) - Hovory H
(1964) - Horečka

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Bobek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Bobek - zpěvák

se narodil 16.9.1937 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Bobek

Dnes se narodili
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Pavel Bobek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
23°11’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°45’
 
MerkurMerkur:
Panna
19°07’
R
VenušeVenuše:
Lev
19°33’
 
MarsMars:
Střelec
21°01’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
17°29’
 
SaturnSaturn:
Beran
2°22’
R
UranUran:
Býk
13°22’
R
NeptunNeptun:
Panna
18°52’
 
PlutoPluto:
Rak
29°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
9°51’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
8°42’
 
CheirónCheirón:
Rak
0°50’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Lír
(*1923 - 1995) herec

Itálie papež Pius X.
(*1835 - 1914) 257. papež

Spojené státy William Humphrey
(*1924 - 1997) spisovatel

Itálie papež Pius VII.
(*1742 - 1823) 251. papež

Indie B. K. S. Iyengar
(*1918 - 2014) učitel jógy, zakladetel Iyengar jógy, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »