Pavel Háša wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Háša

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Pavel Háša - Horoskop, Vztahy, Režijní filmografie

Datum narození:
1.6.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Háša 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pavel Háša
datum narození 1.6.1929
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Pavel Háša - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(2000) - Drobečky z perníku
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Čas jeřabin
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1995) - Zelňačka
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Generál Eliáš
(1994) - Misie
(1994) - Lidumil
(1993) - Noc rozhodnutí
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - Styď se, nebožtíku
(1992) - Jak vyloupit banku
(1992) - Gazdina roba (divadelní záznam)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Sokratův podzim
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1990) - Závrať
(1990) - Vlci
(1990) - Ukradený kaktus
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - Smrt barona Gandary
(1990) - Jasnovidcem proti své vůli
(1989) - Motýli
(1988) - My se vlka nebojíme
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Zdaleka ne tak ošklivá, jak se původně zdálo
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Arabesky
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Těžká hodina
(1986) - Růže je růže
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Návštěvní hodiny
(1985) - Zpívající housle
(1985) - V šatně
(1985) - Poslední výslech
(1985) - Kdo zachrání kovboje
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Povídky malostranské: O měkkém srdci paní Rusky
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Povídky malostranské: Doktor Kazisvět
(1983) - Dvě noci s císařem
(1983) - Cesta na Borneo
(1982) - Milostný poločas
(1982) - Hořká vůně léta
(1982) - Dialog s doprovodem děl
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Proč se vraždí starší dámy
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Na Candida (divadelní záznam)
(1981) - Bratři Karamazovi (divadelní záznam)
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1980) - Rváč (divadelní záznam)
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Osamělý jezdec
(1978) - Hana Zagorová: Zdá se (hudební videoklip)
(1978) - Prázdniny
(1978) - Co neodnesl čas
(1978) - Tři na lavičce
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1977) - V Bakersvillu není hrdina
(1977) - Uragán Donna
(1976) - Ženitba
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1976) - Poslední exil
(1976) - Doba strachu
(1976) - Banální situace
(1975) - Rodič
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Čert na zemi
(1974) - Svědkové obžaloby
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Manželské štěstí
(1973) - Chvilky s Vladimírem Šmeralem
(1973) - Paní Marjánka, matka pluku aneb Ženské srdce (divadelní záznam)
(1972) - Vražda před večeří
(1972) - Rozhovor
(1972) - Poslední bitva stopátého
(1971) - Zajatec šílenství
(1970) - Televarieté
(1969) - Devět kapitol ze starého dějepisu
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1967) - Vzpomínka na tři rána v českém lese
(1965) - Lidice
(1964) - Případ Daniela
(1963) - Reportér
(1961) - Svědectví
(1959) - Dva muži a balon
(1957) - Dopis příteli
(1956) - V prvním sledu
(1956) - Stalo se jedné noci
(1956) - Modrá a zlatá
(1954) - Armádní umělecké divadlo
(1952) - Věda jde s lidem

Pavel Háša - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Pavel Háša - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Pavel Háša - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1929) Květa Fialová - manželka

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Háša 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Háša - režisér, scénárista, herec

se narodil 1.6.1929 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Háša

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Pavel Háša
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°29’
 
LunaLuna:
Ryby
20°13’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
21°49’
R
VenušeVenuše:
Beran
28°47’
 
MarsMars:
Lev
10°47’
 
JupiterJupiter:
Býk
27°27’
 
SaturnSaturn:
Střelec
28°28’
R
UranUran:
Beran
10°33’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°43’
 
PlutoPluto:
Rak
16°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
20°14’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
1°08’
 
CheirónCheirón:
Býk
11°48’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »