Pavel Kříž wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Kříž

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1961 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Pavel Kříž - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1961 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Kříž 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pavel Kříž
datum narození v roce *1961
(herec, instagram)

Pavel Kříž - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Výpadek
(2016) - 13. komnata Chantal Poullain
(2016) - Lída Baarová
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Světlo pro Světlušku 2015
(2015) - Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí
(2015) - Kousek nebe
(2015) - Přístav (TV seriál)
(2015) - Last Knights
(2015) - Korunní princ
(2014) - Rakovina je šok
(2014) - Film o seriálu Mazalové
(2014) - Serena
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Mazalové (TV seriál)
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Sebemilenec
(2013) - Přijde letos Ježíšek?
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Večer lidí dobré vůle - Velehrad 2012 (koncert)
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2012) - Dvanáct měsíčků
(2011) - Moje místo
(2011) - Venušánkovy příběhy ze Země děda Praděda (TV seriál)
(2011) - Portraits in Dramatic Time
(2011) - Mission: Impossible - Ghost Protocol
(2011) - Aféry (TV seriál)
(2010) - Kde bydlely princezny
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Anděl
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - V mene zákona (TV seriál)
(2009) - Škola pro život (TV seriál)
(2009) - Synova válka
(2009) - První krok (TV seriál)
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2009) - Kněžna Libuše
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV seriál)
(2009) - Ať žijí rytíři!
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(2008) - 13. komnata Evy Hruškové
(2008) - Samotářka Míla
(2008) - Die Deutschen (TV seriál)
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - BrainStorm
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Škola ve mlejně
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - 13. komnata Dušana Kleina
(2006) - 100 + 1 princezna
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2006) - Srdeční záležitost
(2006) - Past na Ježíška
(2006) - Hranice
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Psí kus
(2005) - Náves (TV seriál)
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Rex-patriates
(2004) - Zbojníci (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - In nomine patris
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Paškál
(2003) - O svatební krajce
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Malvína
(2003) - Kobova garáž
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Doktor Živago
(2001) - Žabák
(2001) - Vzkříšení
(2001) - Vůně vanilky
(2001) - Naše děti
(2001) - Deník Anne Frankové
(2001) - Adam a Eva 2001
(2000) - Přízraky mezi námi (TV seriál)
(2000) - Powers
(2000) - Na zámku
(2000) - Duna (TV seriál)
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Stav bez tíže
(1999) - Profesor
(1999) - Píseň o lítosti
(1999) - Pán hradu
(1999) - Maigret a mrtvý tulák
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1999) - Červený Bedrník: Valentine Gautier
(1999) - Červený Bedrník: Královské výkupné
(1999) - Červený Bedrník (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Game Page
(1998) - Spící psi
(1998) - Skříň
(1998) - Sedmnáct hodin dvacet pět minut Sedmnáct hodin dvacet pět minut
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Mladý chemik
(1998) - Lolinka a kníráč
(1997) - Úsměvy
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Překvapení
(1997) - První a poslední
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Andělské oči
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1988) - Jsem vrah?
(1987) - Zykovovi
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1985) - Logaritmus lásky (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Kufr
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Levé křídlo
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Poprask v dívčích srdcích
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Až já budu velká

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Kříž 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Kříž - herec

se narodil v roce *1961 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Kříž

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Pavel Kříž
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
28°12’
 
LunaLuna:
Blíženci
8°39’
 
MerkurMerkur:
Beran
14°08’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°25’
R
MarsMars:
Rak
21°16’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
5°02’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
29°29’
 
UranUran:
Lev
21°42’
R
NeptunNeptun:
Štír
10°16’
R
PlutoPluto:
Panna
5°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
3°38’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°31’
 
CheirónCheirón:
Ryby
5°25’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »