Pavel Liška wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Liška

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1972 (?)
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Pavel Liška - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1972 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Liška 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pavel Liška
datum narození v roce *1972
(herec, instagram)

Pavel Liška - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zloději zelených koní
(2016) - Dobráci
(2016) - Anna
(2016) - Anděl Páně 2
(2015) - Barbora Poláková: Nafrněná (hudební videoklip)
(2015) - Fotbalista roku 2014
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Svatojánský věneček
(2015) - Malý Pán
(2014) - T-Mobile Fotbalista roku 2013
(2014) - Kancelář Blaník
(2014) - Nezkreslená věda (TV seriál)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Tři bratři
(2014) - Marta a Věra (TV seriál)
(2014) - Kdyby byly ryby
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Světlo pro Světlušku 2013
(2013) - Český lev 2012
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Sněžný drak
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Klukovina
(2013) - Hexenšus
(2012) - Světlo pro Světlušku 2012
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Film o filmu: Polski film
(2012) - Polski film
(2012) - O pokladech
(2012) - Ondřej Vetchý je Přemysl Otakar II.
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Světlo pro Světlušku 2011
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Moto cestou necestou (TV seriál)
(2011) - Milovaní
(2011) - Autopohádky
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Prominenti
(2010) - Český lev 2009
(2010) - Škola princů
(2010) - Psaní Ježíškovi (divadelní záznam)
(2010) - Kuky se vrací
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2009) - Český lev 2008
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Profesionálové (TV seriál)
(2009) - Post Bellum
(2009) - Jarmareční bouda
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - Film o filmu: Venkovský učitel
(2008) - Visitors
(2008) - Usnula jsem
(2008) - Setkání v Praze, s vraždou
(2008) - O sexu
(2008) - O bílé paní
(2008) - Nestyda
(2008) - Divnovlásky
(2008) - BrainStorm
(2007) - Český lev 2006
(2007) - Venkovský učitel
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Hodina klavíru
(2006) - Účastníci zájezdu
(2006) - Chcípáci
(2006) - Ábelův černý pes
(2005) - Pošta pro tebe
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Štěstí
(2005) - Šílení
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Na stojáka
(2004) - Horem pádem
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Silvestrovská Manéž Bolka Polívky
(2003) - Pupendo
(2003) - Nuda v Brně
(2003) - Mazaný Filip
(2003) - Komediograf (TV seriál)
(2003) - Janek nad Janky
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Bouřlivé jaro (divadelní záznam)
(2001) - Komedie
(2001) - Vyhnání z ráje
(2001) - Uniforma
(2001) - Svatební dary
(2001) - Okénka
(2001) - Na cestě
(2001) - Divoké včely
(2000) - Tmavomoudrý svet
(1999) - Film o filmu - Návrat idiota
(1999) - Návrat idiota
(1998) - Systém Jarda Král
(1998) - Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1987) - Manéž Bolka Polívky
Pavel Liška - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1981) Kristýna Liška Boková - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1983) Barbora Poláková

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Liška 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Liška - herec

se narodil v roce *1972 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Liška

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Pavel Liška
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
8°41’
 
LunaLuna:
Rak
27°02’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
26°03’
 
VenušeVenuše:
Ryby
15°40’
 
MarsMars:
Beran
22°01’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°23’
 
SaturnSaturn:
Býk
29°34’
R
UranUran:
Váhy
18°18’
R
NeptunNeptun:
Střelec
4°51’
 
PlutoPluto:
Váhy
1°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°07’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
27°07’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°02’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Peter Sellers
(*1925 - 1980) herec

Česká republika Pavel Dostál
(*1943 - 2005) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR

Polsko Isaac Bashevis Singer
(*1902 - 1991) spisovatel, prozaik

Spojené státy Martin Van Buren
(*1782 - 1862) 8. prezident usa

Spojené státy William J. Brennan
(*1906 - 1997) soudce



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »