Pavel Nový wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Nový

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Pavel Nový - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Nový 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Pavel Nový
datum narození v roce *1948
(herec, instagram)

Pavel Nový - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kluci z hor
(2015) - Formace
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Andílek na nervy
(2014) - Film o filmu: Kandidát
(2013) - Zlatý časy!
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Film o filme: Kandidát
(2013) - Podoba lásky
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Kandidát
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Česká 30
(2012) - Tady hlídám já
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
(2012) - Exitus
(2011) - Vínečko
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Janinka
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Pozdní sběr
(2010) - Machři
(2010) - Jak se vede, sousede?
(2010) - Film o filmu Přežít svůj život
(2010) - Přežít svůj život
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Přešít svůj sen (Orálne variácie na sen/film Jana Švankmajera)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Seance
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - 13. komnata Pavla Nového
(2007) - Vánoční posezení u muziky
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Rafťáci
(2006) - Příkopy (TV seriál)
(2006) - Poslední sezona (TV seriál)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Lojzička je číslo
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Šílení
(2005) - Snowboarďáci (TV seriál)
(2005) - Revizor
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Snowboarďáci
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Hodina tance a lásky
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Benefice Václava Vorlíčka
(2001) - Rozhodni se
(2001) - Uniforma
(2001) - Okénka
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Medici
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Kdo zaváhá, nejede! (TV seriál)
(2001) - Boží soud
(2000) - Na palmě
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Vše pro firmu (divadelní záznam)
(2000) - Policejní pohádky strážmistra Zahrádky (TV seriál)
(2000) - Otesánek
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - DERBY
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Neprůstřelná nevěra
(1999) - Je to jináč
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Krupice
(1998) - Když kočky nejsou doma...
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Milenka dvou pánů
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Spiklenci slasti
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Rabín a jeho Golem
(1995) - Přijeď si pro mě, tady straší
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Má je pomsta
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Cesta peklem
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1995) - Artuš, Merlin a Prchlíci
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - Pokoj u trati
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Amerika
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zázračné dítě
(1993) - Krvavý román
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - Městem chodí Mikuláš
(1992) - Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
(1992) - Když vlci pláčou
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Pražský student (TV seriál)
(1991) - Muž, který neměl důvěru
(1991) - Mozart v Praze
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Discopříběh 2
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Vzpomínka na břehu moře
(1990) - Milostivé léto
(1990) - Chybná diagnóza
(1990) - Houpačka
(1990) - Čarodějky z předměstí
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - V našom meste býva Gulliver
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Útěk s Cézarem
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Letící delfín (TV seriál)
(1989) - Jestřábí moudrost
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Blázni a děvčátka
(1988) - Vlakári
(1988) - Případ se psem
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Oznamuje se láskám vašim
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Sedmé nebe
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Když v ráji pršelo
(1987) - Južná pošta
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Discopříběh
(1987) - Anděl svádí ďábla
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Papilio
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Můj hříšný muž
(1986) - Mladé víno
(1986) - Bloudění orientačního běžce
(1986) - Bar Nevada
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Hledám dům holubí
(1984) - Vyhrávat potichu
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Noc smaragdového měsíce
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Amadeus
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Na konci diaľnice
(1982) - Mrkáček Čiko
(1981) - Řetěz
(1981) - Pytláci
(1981) - Povídka malostranská
(1979) - Postav dom, zasaď strom
(1978) - Balada pro banditu
(1962) - Kuřata na cestách

Pavel Nový - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Nový 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Nový - herec

se narodil v roce *1948 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Nový

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Pavel Nový
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
12°48’
 
LunaLuna:
Váhy
11°27’
 
MerkurMerkur:
Váhy
2°49’
 
VenušeVenuše:
Rak
26°57’
 
MarsMars:
Štír
1°15’
 
JupiterJupiter:
Střelec
19°44’
 
SaturnSaturn:
Lev
28°19’
 
UranUran:
Rak
0°09’
 
NeptunNeptun:
Váhy
11°37’
 
PlutoPluto:
Lev
15°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
7°39’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°11’
 
CheirónCheirón:
Štír
20°23’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »