Pavel Soukup wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Soukup

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec, dabér

Pavel Soukup - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Soukup 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pavel Soukup
datum narození v roce *1948
(herec, dabér, instagram)

Pavel Soukup - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 13. komnata Pavla Soukupa
(2015) - Ztraceni v Mnichově
(2015) - Stopy života - Nejhorší zánět
(2014) - Nikdo není perfektní
(2013) - Umění dabingu
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ostrov na severu
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Česká 30
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV seriál)
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Šamani odcházejí
(2011) - Stará domovní znamení
(2011) - Nostradamus - Budoucnost z minulosti
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - O lese a vodě
(2010) - Krásy Čech, Moravy a Slezska (TV seriál)
(2010) - Hrabě Zinzendorf - síla přesvědčení
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Anděl
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Experiment
(2008) - Dvaasedmdesát jmen české historie (TV seriál)
(2008) - Bohové a proroci (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2006) - Kronika česká: Svatopluk a Metoděj
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - TýTý 2003
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Příběhy o telátku (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Telebazar
(2003) - Devět bran (koncert)
(2002) - Nález století - Proces restaurovaní relikviáře sv. Maura
(2002) - Kamenné mystérium
(2001) - Stop
(2001) - Minuty dvacátého století: 17. listopad 1989
(2001) - Z pekla štěstí 2
(2001) - Help For You
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Na palmě
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Věšák
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Spartakiádní vrah
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - T. G. Masaryk a vznik ČSR
(1998) - Průkopníci podnikání v českých zemích (TV seriál)
(1998) - Kronika česká: České baroko
(1998) - Jak chráníme přírodu
(1998) - Nils a divoké husy (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Příběh české a slovenské fotografie (TV seriál)
(1997) - Kronika česká (TV seriál)
(1997) - Hotelová vášeň
(1997) - Generální zkouška
(1997) - Cesta do Paříže
(1995) - Pyramida
(1995) - Pražské povstání v květnu 1945 aneb mezi Londýnem a Moskvou
(1995) - Barokní divadlo v Českém Krumlově
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Sen o krásné panně
(1995) - Klekání zvoníme
(1995) - Holčičky na život a na smrt
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Z rodu Přemyslovců (TV seriál)
(1994) - Pevnost
(1994) - Inkarnace
(1994) - Duhová hora
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Neklejte, princi!
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Vaše velká premiéra
(1992) - Kufr
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Klíče na neděli
(1991) - Společenská hra
(1991) - Pohádka o touze
(1990) - Oslovení hudby
(1989) - Příběh čs. fotografie II
(1989) - Rubín má barvu krve
(1989) - Foukaliště
(1988) - Okolnosti Bohuslava Martinů
(1988) - Všichni za jednoho
(1988) - Třetí táta
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Zaslepení
(1987) - Kinkongova smrt
(1987) - Fantom opery
(1987) - Bratři
(1986) - Rubínová pohádka
(1986) - Preceptor
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1986) - Čtvrtá strana trojúhelníku
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1984) - Sen noci svatojanské (divadelní záznam)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1983) - Karel Hynek Mácha
(1982) - Obyčejná historie
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Měsíční tónina
(1980) - Lovec
(1979) - Brontosaurus

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Soukup 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Soukup - herec, dabér

se narodil v roce *1948 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Soukup

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


Pavel Soukup
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
9°44’
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°36’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°33’
 
VenušeVenuše:
Střelec
13°55’
 
MarsMars:
Kozoroh
26°40’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
10°15’
 
SaturnSaturn:
Panna
6°00’
R
UranUran:
Blíženci
28°04’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°06’
 
PlutoPluto:
Lev
16°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
1°27’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
18°14’
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°03’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
9xZeměZemě
2xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »