Pavel Spálený wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Spálený

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ostrava
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Pavel Spálený - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.11.1915 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Spálený 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pavel Spálený
datum narození 17.11.1915
(herec, instagram)

Pavel Spálený - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Bony a klid
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1983) - Schöne Wilhelmine, Die (TV seriál)
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1981) - Jak byste se zachovali
(1979) - Na koho to slovo padne...
(1979) - Na dvoře vévodském
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - O moravské zemi
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu (divadelní záznam)
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zločin v Modré hvězdě
(1973) - Němí
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Dívka na koštěti
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Lucerna
(1966) - Starý Burgunďan
(1966) - Dáma na kolejích
(1965) - Hrdina má strach
(1964) - Skok do tmy
(1964) - Obžalovaný
(1963) - Strach
(1963) - Pršelo jim štěstí
(1963) - Naděje
(1961) - Návštěva
(1960) - Chlap jak hora
(1960) - Černá sobota
(1959) - Probuzení
(1959) - Křižovatky
(1957) - Panenka
(1957) - Brankář bydlí v naší ulici
(1953) - Technologická kázeň v chemickém průmyslu
(1949) - Zrcadlo na vesnici 3
(1949) - DS - 70 nevyjíždí
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1948) - Železný dědek

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.11.1915 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Spálený 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Spálený - herec

se narodil 17.11.1915 ve městě Ostrava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Spálený

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Pavel Spálený
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
24°03’
 
LunaLuna:
Beran
6°29’
 
MerkurMerkur:
Štír
8°25’
 
VenušeVenuše:
Střelec
10°55’
 
MarsMars:
Lev
19°43’
 
JupiterJupiter:
Ryby
18°37’
 
SaturnSaturn:
Rak
16°11’
R
UranUran:
Vodnář
12°01’
 
NeptunNeptun:
Lev
2°38’
R
PlutoPluto:
Rak
2°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°06’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
20°28’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°11’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »