Pavel Šporcl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Šporcl

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
houslista

Pavel Šporcl - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Šporcl 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pavel Šporcl
datum narození v roce *1973
(houslista, instagram)

Pavel Šporcl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Adventní koncerty 2015
(2015) - Sinatrology (koncert)
(2015) - Koncert ke Dni vítězství (koncert)
(2014) - Po našem... tentokrát z Mikulova
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Mezi ploty se Simonou Babčákovou
(2014) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2014
(2014) - Adventní koncerty 2014
(2014) - Koncert pro 3792 terezínských hvězd (koncert)
(2014) - Gipsy Fire Generali Tour 2014 (koncert)
(2014) - Galakoncert k 80. výročí Symfonického orchestru hlavního města Prahy FOK (koncert)
(2013) - Srdce pro děti 2013
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Adventní koncerty 2013
(2013) - 5P Smetanovy Litomyšle
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2012) - Limuzína
(2012) - 67. mezinárodní hudební festival Pražské jaro 2012 (koncert)
(2012) - Pavel Šporcl a Sporcelain Tour 2012 (koncert)
(2012) - Koncert proti konci světa (koncert)
(2011) - Vínečko
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Silvestr na pláži
(2011) - Pokondr live
(2011) - Česká hlava 2011
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2010) - 80 let Divadla Spejbla a Hurvínka
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Mamba show
(2010) - Hvězdy na cestách
(2010) - Český slavík Mattoni 2010
(2010) - Ceny Anděl 2009
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Ukaž se!!!
(2009) - Silvestr 2009 - Pojďte dál...
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Mr. GS
(2008) - Experiment
(2008) - Tříkrálový koncert (koncert)
(2007) - Vánoční posezení u muziky
(2006) - Čétéčko
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Hvězdy letí do století
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Padesátiletý Ondráš
(2003) - Paškál
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(1999) - Noc s Andělem
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno
(1992) - Hudební vizitka
Pavel Šporcl - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Šporcl 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Šporcl - houslista

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Šporcl

Dnes se narodili
Spojené státy Sarah Jessica Parker
(*1965) herečka

Slovensko Michal Dočolomanský
(*1942) herec, zpěvák, moderátor, imitátor

Velká Británie Elton John
(*1947) zpěvák, klavírista, hudební skladatel

Kazachstán Vladimir Kličko
(*1976) boxer

Francie Joachim Murat
(*1767) neapolský král


Pavel Šporcl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
4°09’
 
LunaLuna:
Kozoroh
20°19’
 
MerkurMerkur:
Beran
10°29’
 
VenušeVenuše:
Býk
7°58’
 
MarsMars:
Vodnář
20°19’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
10°06’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
17°46’
 
UranUran:
Váhy
20°27’
R
NeptunNeptun:
Střelec
6°54’
R
PlutoPluto:
Váhy
2°15’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°14’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°28’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°49’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Caan
(*1940) herec, režisér

Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931) herec, režisér

Spojené státy Jennifer Grey
(*1960) herečka, tanečnice

Česká republika Vilma Cibulková
(*1963) herečka

Velká Británie Keira Knightley
(*1985) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Claude Debussy
(*1862 - 1918) hudební skladatel

Česká republika Otokar Březina
(*1868 - 1929) básník, spisovatel

Francie Frédéric Mistral
(*1830 - 1914) básník

Velká Británie William Colgate
(*1783 - 1857) americkým průmyslníkem

Rakousko Erik Jan Hanussen
(*1889 - 1933) bavič



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »