Pavel Vítek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavel Vítek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec, zpěvák

Pavel Vítek - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavel Vítek 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Pavel Vítek
datum narození v roce *1962
(herec, zpěvák, instagram)

Pavel Vítek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Wedding Day
(2015) - Poslední zhasne
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2013) - Barrandovská abeceda
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2012) - Tajemství Karla Svobody
(2012) - Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Česká hvězda 2011
(2011) - Malá mořská víla
(2010) - Prostřeno!
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - Protektor
(2008) - Q
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - Po stopách hvězd (TV seriál)
(2007) - S důvěrou a láskou
(2007) - Angelika (divadelní záznam)
(2006) - Žito
(2006) - 13. komnata Pavla Vítka
(2006) - 13. komnata Jiřího Krytináře
(2005) - Hvězdy letí do století
(2005) - Tři mušketýři (divadelní záznam)
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2001) - Vabank
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2000) - Věštírna
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - GO - GO šou
(2000) - Deníček Ivety B.
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Čtveráci
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1994) - Televizní noviny
(1994) - Bez napětí (koncert)
(1992) - Šance
(1990) - Zvonokosy
(1989) - Chalupa na horách Kavčích
(1989) - Stvoření světa
(1988) - Nejen v těchto dnech
(1988) - Divadlo jednoho diváka (TV seriál)
(1987) - Jedeme dál
(1986) - Stopy zločinu: Případ pobožné mumie
(1986) - Plaváček
(1985) - Ustláno na čekankách
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1983) - Samorost
(1982) - Vítr v kapse
(1982) - Kvůli mně přestane
(1976) - Písničky z obrazovky
Pavel Vítek - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavel Vítek 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavel Vítek - herec, zpěvák

se narodil v roce *1962 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavel Vítek

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Pavel Vítek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
6°50’
 
LunaLuna:
Váhy
25°07’
 
MerkurMerkur:
Váhy
19°18’
R
VenušeVenuše:
Štír
19°15’
 
MarsMars:
Rak
23°41’
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°11’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
4°49’
R
UranUran:
Panna
3°06’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°55’
 
PlutoPluto:
Panna
10°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
5°34’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
7°23’
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°10’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »