Pavol Hammel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavol Hammel

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1948 (?)
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, hudebník

Pavol Hammel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1948 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavol Hammel 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pavol Hammel
datum narození v roce *1948
(zpěvák, skladatel, hudebník, instagram)

Pavol Hammel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zlatá Lýra
(2015) - Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
(2014) - Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina
(2014) - Galashow s latinou 2014
(2013) - Galashow 60
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Legendy popu
(2010) - Silvester 2010
(2010) - Koncert Mariána Vargu a jeho hostí (koncert)
(2008) - Gen.sk (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Souboj hitů
(2007) - 60 rokov s Mariánom Vargom
(2007) - Slovenský bigbít (TV seriál)
(2007) - Obyvateľ vlastného ostrova
(2006) - Sólo pro... Hammel & Hladík (koncert)
(2004) - Bumerang
(2004) - Anjeli strážni
(2002) - Jánošíkove dni 2002
(2001) - Uragán
(2001) - Osem a pol
(2000) - Krásný ztráty
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bigbít (TV seriál)
(1997) - Zázračný biely dáždnik
(1995) - Na státní hranici
(1995) - Koncert Paľa Hammela (koncert)
(1993) - Divadelná pieseň (divadelní záznam)
(1992) - Moje omyly
(1990) - Večírek nejen pro zvané
(1988) - Verejná lyrika
(1988) - F.T. na cestách
(1988) - F.T.
(1986) - Roky a piesne
(1986) - Dnes už viem
(1985) - Vianočný pozdrav
(1985) - Život v teniskách
(1984) - Zem menom láska
(1984) - Pestrá paleta melódií
(1984) - Pesničky na cestách
(1983) - Triangel
(1983) - Chlapci z jednej ulice
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1983) - Balíček snov
(1983) - Zimné sníčky
(1983) - Len vietor nemá kam ísť (koncert)
(1981) - Spomínam
(1980) - Pesničky na každý deň
(1978) - Recepty na šťastie
(1977) - Keď odchádza kapela (koncert)
(1977) - Keby skriňa bola oknom
(1976) - Vyberte si pesničku
(1975) - A predsa sa krúti
(1975) - Šepkajúci fantóm
(1974) - V každom počasí
(1974) - Oblaky - modriny
(1973) - Pesničky v bielom
(1973) - Biely mlynček
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Dovidenia v pekle, priatelia
(1968) - Bumerang

Pavol Hammel - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavol Hammel 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavol Hammel - zpěvák, skladatel, hudebník

se narodil v roce *1948 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavol Hammel

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Pavol Hammel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
15°18’
 
LunaLuna:
Ryby
3°35’
 
MerkurMerkur:
Střelec
12°21’
 
VenušeVenuše:
Štír
14°07’
 
MarsMars:
Kozoroh
8°04’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
4°45’
 
SaturnSaturn:
Panna
6°07’
 
UranUran:
Blíženci
29°05’
R
NeptunNeptun:
Váhy
14°43’
 
PlutoPluto:
Lev
16°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°44’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
15°33’
 
CheirónCheirón:
Střelec
1°09’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »