Pavol Mikulík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pavol Mikulík

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Prešov
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Pavol Mikulík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.3.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pavol Mikulík 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pavol Mikulík
datum narození 2.3.1944
(herec, režisér, instagram)

Pavol Mikulík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - Na konci hry
(1999) - Na plné pecky
(1997) - Bakalárske návraty 1998 (TV seriál)
(1995) - Viera Bálinthová - Herečka bez javiska
(1993) - Pustatina lásky
(1993) - Profesor Bernhardi
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Oneskorené kvety
(1992) - Neznámy
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1991) - Zadný vchod alebo rozkoše v utorok po polnoci (divadelní záznam)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Havran
(1991) - Dobrodinec
(1991) - Dido
(1990) - Stanislav Babinský - Život je nekompromisný bumerang
(1990) - Šípková Růženka
(1990) - Poslední
(1990) - Fuente ovejuna
(1989) - A Village Romeo and Juliet
(1989) - Spálená košeľa
(1989) - Pani Berta Garlanová
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Muž v soli
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Kamene
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Ženatý cez deň, slobodný v noci
(1988) - Šesťkrát žena
(1988) - Správca skanzenu
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Hurá za ním
(1987) - Úsmev diabla
(1987) - Tá tajovská voda mútna
(1987) - Smrť s fotografiou
(1987) - Páni Glembayovci (divadelní záznam)
(1987) - Kto zaplatí nohavice
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Južná pošta
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1987) - Gottšalk
(1986) - Zakázané uvoľnenie
(1986) - Šťastie na dobierku
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Nástupca
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1986) - Keby to naši vedeli
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Dráma
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Perinbaba
(1985) - Líška a hrozno
(1985) - Hluchý muž na hranici
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Utrpení svatého Šebestiána
(1984) - Štyria
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - O sláve a tráve
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Loktibrada
(1984) - Lev Tolstoj
(1984) - Lampáš malého plavčíka
(1984) - Ján Literát
(1984) - Čistá biela stena
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Keď sa láska rozladí
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Radosť žiť
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - Oči plné snehu
(1983) - Mefisto a Faust v Paríži
(1983) - Krokodíl
(1983) - Kľúče od mesta
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Špiónka v galérii
(1982) - Plač pre syna
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Kronika
(1982) - Krkavci
(1982) - Chuť vody
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Služobná cesta
(1981) - Rembrandt van Rijn
(1981) - Nedokončená partia
(1981) - Návšteva
(1981) - Deň bez anjela
(1981) - Autoservis
(1980) - Zbraně noci - síla dne
(1980) - V láske je naša pravda
(1980) - Odveta
(1980) - Macbeth (divadelní záznam)
(1980) - Katedra etiky
(1980) - Hosť k štedrovečernému stolu
(1980) - Druhovia
(1980) - Čarodejkina pravnučka
(1980) - Baranček rovno z rozprávky
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV seriál)
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Monsieur Batmanov
(1979) - Kresadlo
(1979) - Bitka o Van Gogha
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zbojníci
(1978) - Spadla z nebe (TV seriál)
(1978) - Pohľadnica z Benátok
(1978) - Na pokraji rozumu
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Popleta
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Medveď Mrmláč
(1977) - Ja že mám strach?
(1977) - Gomez
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1977) - Bludička
(1976) - Sen o Krištofovi Kolumbovi
(1976) - Posledný pohárik
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Do posledného dychu
(1975) - Zlaté jabĺčko pre Johanku
(1975) - Zamilovaný lev
(1975) - Schody z mramoru
(1975) - Horúčka
(1975) - Čokoládový hrdina
(1974) - Ráčte vstúpiť
(1974) - Zorenka
(1974) - Valentín a Valentína
(1974) - Tajný agent
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Netrpezlivosť srdca
(1974) - Medvedia tlapa
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Večne mladá história
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Čarodejnica
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Svadba
(1970) - Strieborný Neptún
(1970) - Debny
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Od štvrtka do zmŕtvychvstania
(1969) - Kocúr Máčik a mesiačik (TV seriál)
(1969) - Dráček
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1964) - Každý týždeň sedem dní
(1954) - Drevená dedina

Pavol Mikulík - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.3.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pavol Mikulík 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pavol Mikulík - herec, režisér

se narodil 2.3.1944 ve městě Prešov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pavol Mikulík

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Pavol Mikulík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
11°47’
 
LunaLuna:
Blíženci
19°17’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°57’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
12°02’
 
MarsMars:
Blíženci
17°57’
 
JupiterJupiter:
Lev
19°36’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
19°47’
 
UranUran:
Blíženci
4°59’
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°26’
R
PlutoPluto:
Lev
6°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°55’
R
Černá LunaLilith:
Panna
1°24’
 
CheirónCheirón:
Panna
12°42’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »