Penn Jillette wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Penn Jillette
(Penn Fraser Jillette)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.3. 1955 - 17:13h
Místo:
Greenfield, Massachusetts
Země:
Věk:
65 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Penn Jillette - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Taglilatelo (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
5.3.1955 - 17:13  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.3.1955 - 22:13  
US, Greenfield:
42°35' s.š., 72°36' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Penn Jillette 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Penn Jillette
datum narození 5.3.1955
(herec, instagram)

Penn Jillette - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Director's Cut
(2015) - Hovory o hvězdách
(2015) - Theory of Obscurity: A Film About the Residents
(2015) - Can We Take a Joke?
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - Tower to the People-Tesla's Dream at Wardenclyffe Continues
(2014) - Tajemství kasina
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - An Honest Liar
(2014) - The Culture High
(2013) - In Bed with Joan
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - Tim's Vermeer
(2013) - Nevěřící
(2012) - Výlety na skok
(2011) - The 38th Annual Daytime Emmy Awards
(2011) - Penn a Teller lžou (TV seriál)
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - The Green Room with Paul Provenza
(2010) - Penn a Teller: Oblafni mě! (TV seriál)
(2009) - Futurama: Fialový trpaslík
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - American Carny: True Tales from the Circus Sideshow
(2007) - Larry the Cable Guy's Christmas Spectacular
(2006) - Identity
(2006) - Mistr Manny (TV seriál)
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Criss Angel: Mistr magie
(2005) - The Colbert Report
(2004) - The Apprentice
(2003) - Real Time with Bill Maher
(2003) - Last Comic Standing
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - Faktor strachu
(2001) - Faktor strachu
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2000) - Nothing Sacred
(2000) - Hayley Wagner, Star
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(2000) - Fear of Fiction
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Mickey Mouse Works (TV seriál)
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Strach a hnus v Las Vegas
(1997) - The View
(1997) - Třeba mě sežer (TV seriál)
(1997) - Life Sold Separately
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1995) - Virtuální realita (TV seriál)
(1995) - Toy Story: Příběh hraček
(1995) - Největší světová kouzla 2
(1995) - Nebezpečná síť
(1995) - The Moxy Show (TV seriál)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - Burnzy's Last Call
(1994) - The Unpleasant World of Penn & Teller (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Kam zmizela hlídka 54?
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Half Japanese: The Band That Would Be King
(1993) - Superman (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - The Howard Stern Interview
(1990) - The Word
(1990) - The Howard Stern Show
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Penn & Teller Get Killed
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Gandahar
(1987) - Drsňáci netančí
(1986) - Oprah show
(1986) - My Chauffeur
(1986) - Mimo službu
(1985) - Larry King Live
(1985) - Divoký ostrov
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Penn Jillette - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Penn Jillette - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Penn Jillette - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.3.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Penn Jillette 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Penn Jillette - herec

se narodil 5.3.1955 ve městě Greenfield, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Penn Jillette

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Penn Jillette
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
14°34’
7
 
LunaLuna:
Lev
11°00’
11
 
MerkurMerkur:
Vodnář
17°45’
6
 
VenušeVenuše:
Vodnář
1°14’
5
 
MarsMars:
Býk
5°14’
9
 
JupiterJupiter:
Rak
20°04’
11
R
SaturnSaturn:
Štír
21°09’
3
R
UranUran:
Rak
23°54’
11
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°54’
2
R
PlutoPluto:
Lev
25°06’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
2°02’
4
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°29’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
2°58’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
5°51’
5
Domy:
Panna
9°24’
Ryby
9°24’
2:
Váhy
3°02’
8:
Beran
3°02’
3:
Štír
1°53’
9:
Býk
1°53’
Střelec
5°26’
Blíženci
5°26’
5:
Kozoroh
10°17’
Rak
10°17’
6:
Vodnář
12°04’
Lev
12°04’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
22°25’
11
Slun./Luna:
Býk
27°47’
9


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »