Penny Johnson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Penny Johnson

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Jackson, Iowa
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Penny Johnson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.3.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Penny Johnson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Penny Johnson
datum narození 14.3.1961
(herečka, instagram)

Penny Johnson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2007) - October Road (TV seriál)
(2006) - Po stopách 11. září
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Bohémové
(2004) - 4400 (TV seriál)
(2003) - 24: Access All Areas
(2003) - 11. září 2001: Čas krize
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Eve (TV seriál)
(2002) - 24: The Postmortem
(2002) - 24 Heaven
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2000) - Úmyslný čin
(2000) - The Color of Friendship
(2000) - Citizen Baines (TV seriál)
(1999) - A Test of Love
(1999) - A Secret Life
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1997) - The Gregory Hines Show (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1997) - Absolutní moc
(1996) - The Writing on the Wall
(1996) - The Road to Galveston
(1996) - Death Benefit
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Automatic
(1993) - Tina Turner
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Ročník 61
(1993) - Molly & Gina
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Fear of a Black Hat
(1993) - Empty Cradle
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Larry Sanders Show
(1991) - Goin' to Chicago
(1991) - Columbo: Vražda škodí zdraví
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
(1990) - Noční vidiny
(1990) - Kaleidoskop
(1989) - Homeroom (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Četa v akci (TV seriál)
(1985) - The Grand Baby
(1984) - Odpolední směna
(1984) - Kruté oči hor 2
(1984) - The Impostor
(1984) - Cosby Show (TV seriál)
(1983) - The Files on Jill Hatch
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.3.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Penny Johnson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Penny Johnson - herečka

se narodila 14.3.1961 ve městě Jackson, Iowa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Penny Johnson

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Penny Johnson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
23°40’
 
LunaLuna:
Vodnář
22°21’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°58’
 
VenušeVenuše:
Beran
28°18’
 
MarsMars:
Rak
6°48’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°50’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
27°24’
 
UranUran:
Lev
22°31’
R
NeptunNeptun:
Štír
11°03’
R
PlutoPluto:
Panna
6°26’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°30’
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°38’
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°27’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »