Perrey Reeves wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Perrey Reeves

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Perrey Reeves - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
30.11.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Perrey Reeves 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Perrey Reeves
datum narození 30.11.1970
(herečka, instagram)

Perrey Reeves - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vincentův svět
(2015) - Babysitter's Black Book
(2014) - Innocence
(2014) - Fugly!
(2013) - Secret Lives of Husbands and Wives
(2013) - Blake
(2012) - Prozíravost (TV seriál)
(2011) - Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage
(2011) - Breaking In (TV seriál)
(2010) - V utajení (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2009) - Vicious Circle
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2006) - Hledáme Ydol
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Mr. & Mrs. Smith
(2005) - Medium (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - A proč já?
(2004) - Vincentův svět (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Mládí v trapu
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - Off Centre (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Suburbans
(1998) - Kouřové signály
(1995) - Útěk na Horu čarodějnic
(1995) - Too Something (TV seriál)
(1995) - Kicking and Screaming
(1995) - An Element of Truth
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1993) - The Return of Ironside
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Deníky červených střevíčků (TV seriál)
(1991) - Plymouth
(1991) - Mírová bojiště (TV seriál)
(1991) - Dětská hra 3
(1990) - Flash (TV seriál)
(1989) - Vražda v Central Parku
(1989) - Mothers, Daughters and Lovers
(1989) - Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
Perrey Reeves - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.11.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Perrey Reeves 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Perrey Reeves - herečka

se narodila 30.11.1970 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Perrey Reeves

Dnes se narodili
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Perrey Reeves
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
7°52’
 
LunaLuna:
Střelec
28°13’
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°56’
 
VenušeVenuše:
Štír
9°47’
R
MarsMars:
Váhy
26°04’
 
JupiterJupiter:
Štír
21°07’
 
SaturnSaturn:
Býk
17°39’
R
UranUran:
Váhy
12°29’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
 
PlutoPluto:
Panna
29°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
27°37’
R
Černá LunaLilith:
Panna
9°45’
 
CheirónCheirón:
Beran
6°00’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Cagney
(*1899 - 1986) herec

Německo Karl May
(*1842 - 1912) spisovatel, autor příběhů o Vinnetouovi a Old Shatterhandovi

Chorvatsko Rudolf Steiner
(*1861 - 1925) filosof, umělec, kritik, zakladatel antroposofie

Velká Británie Alžběta, královna matka
(*1900 - 2002) manželka krále Jiřího VI.

Česká republika Zuzana Šavrdová
(*1945 - 2011) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »