Pertti Palo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pertti Palo

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helsinky
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Pertti Palo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.11.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pertti Palo 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pertti Palo
datum narození 11.11.1934
(herec, instagram)

Pertti Palo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1994) - Kallion kimallus
(1990) - Ruusun aika (TV seriál)
(1988) - Painajainen (TV seriál)
(1987) - Joulukalenteri (TV seriál)
(1986) - Näkemiin, hyvästi
(1986) - Liian iso keikka
(1986) - Kahden kämppä (TV seriál)
(1984) - Yöjuttu: Merkitty
(1984) - Niilin lähteet (TV seriál)
(1984) - Lihanhimo
(1984) - Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
(1984) - Jäinen horisontti (TV seriál)
(1984) - Äiti ja isä ovat ihan lähellä
(1983) - Tasavallan ihmisiä (TV seriál)
(1983) - Menestyksen maku
(1983) - Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
(1982) - Vainajan vaivat
(1982) - Säätiö
(1982) - Käännekohtia (TV seriál)
(1981) - Yö meren rannalla
(1981) - Sotamies Jokisen vihkiloma
(1981) - Soitannollinen ilta Viipurissa 1918
(1980) - Opri ja Oleksi
(1978) - Sketsi-teatteri
(1978) - Lauantaileikit
(1978) - Vonkalat (TV seriál)
(1978) - Tuntematon ystävä
(1978) - Teatterituokio: Jonninjoutavaa
(1978) - Runoilija ja muusa
(1978) - Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
(1978) - Piilopirtti
(1978) - Kreutzer-sonaatti
(1978) - Kiipijä
(1978) - Keltainen auto
(1978) - Arkkienkeli Oulussa
(1978) - Amerikan Antti
(1977) - Volpone eli Kettu
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1977) - Teatterituokio: Sähköverstas
(1977) - Pää
(1977) - Oi kallis kansanhuolto
(1977) - Kevään herääminen
(1977) - Häpy endkö? Eli kuinka Uuno Turhapuro sai niin kauniin ja rikkaan vaimon
(1976) - Kylä
(1976) - Sairaanhoitaja (TV seriál)
(1976) - Outo
(1976) - Matkanjohtaja
(1976) - Lottovoittaja UKK Turhapuro
(1976) - Koivuharju (TV seriál)
(1976) - Iso viulu - kaks' sataa
(1976) - Anu ja Mikko
(1973) - Elän tätä päivää - lähikuva näyttelijä Tauno Palosta
(1973) - Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
(1972) - Tapaus Ritva Valkama
(1972) - Se tavallinen tarina
(1971) - Suhteita
(1971) - Laulupapukaijapariskunta
(1971) - Immanuel Perperi ja hänen vaimonsa Sofia (TV seriál)
(1970) - Mimmi Paavaliina
(1969) - Oksat ja omenat
(1968) - Miljoonaliiga
(1967) - Mukaan vaan, Joulupukki!
(1967) - Mukaan vaan
(1967) - Tupakan vahingollisuudesta
(1967) - Kahdeksikko
(1966) - Meren saari
(1966) - Kaksi sisarta
(1965) - Säälin ilta
(1965) - Petteri Pyörittäjä (TV seriál)
(1964) - Yhden yön illuusio
(1963) - Kaksitoista valamiestä
(1962) - Tähdet kertovat, komisario Palmu
(1961) - Tulipunainen kyyhkynen
(1959) - Virtaset ja Lahtiset
(1959) - Punainen viiva
(1958) - Murheenkryynin poika
(1957) - Vihdoinkin hääyö...
(1957) - Vääpelin kauhu
(1957) - Nummisuutarit
(1957) - Herra Sotaministeri
(1955) - Rakas lurjus
(1955) - Neznámý voják
(1955) - Kaunis Kaarina
(1955) - Isän vanha ja uusi
(1954) - Majuri maantieltä
(1943) - Valkoiset ruusut
(1940) - Lapseni on minun
(1938) - Niskavuoren naiset

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.11.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pertti Palo 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pertti Palo - herec

se narodil 11.11.1934 ve městě Helsinky
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pertti Palo

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Pertti Palo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
18°24’
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
3°00’
R
VenušeVenuše:
Štír
16°32’
 
MarsMars:
Panna
14°02’
 
JupiterJupiter:
Štír
6°48’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
21°42’
 
UranUran:
Beran
28°41’
R
NeptunNeptun:
Panna
14°13’
 
PlutoPluto:
Rak
26°02’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
4°55’
R
Černá LunaLilith:
Lev
12°48’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
8°18’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Švédsko Michael Nyqvist
(*1960 - 2017) herec

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »