Pete Seeger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Pete Seeger

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York
Země:
Věk:
† 94 let
Úmrtí:
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista

Pete Seeger - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (X)
Datum narození:
3.5.1919 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Pete Seeger 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Pete Seeger
datum narození 3.5.1919
(zpěvák, skladatel, kytarista, instagram)

Pete Seeger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rooted in Peace
(2015) - Strength in Union
(2013) - Dear Governor Cuomo
(2012) - The Resurrection of Victor Jara
(2012) - Palme
(2012) - Lead Belly: Life, Legend, Legacy
(2012) - Greenwich Village: Music That Defined a Generation
(2011) - My First Guitar
(2010) - Sounds Like a Revolution
(2010) - GasLand
(2009) - Let Freedom Sing: How Music Inspired the Civil Rights Movement
(2009) - Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
(2009) - Barack Obama: Koncert 2009 (koncert)
(2008) - The Power of Their Song: The Untold Story of Latin America's New Song Movement
(2008) - In Search of Myster Ey
(2007) - Pete Seeger: The Power of Song
(2005) - This Machine Kills Fascists
(2005) - Bob Dylan
(2004) - Natural Heroes (TV seriál)
(2004) - Isn't This a Time! A Tribute Concert for Harold Leventhal (koncert)
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2002) - Smothered: The Censorship Struggles of the Smothers Brothers Comedy Hour
(2001) - Freedom Highway: Songs that Shaped a Century
(2001) - American Roots Music (TV seriál)
(2000) - The Internationale
(2000) - The Ballad of Ramblin' Jack
(1997) - An Act of Conscience
(1996) - Joe Heaney: Sing the Dark Away
(1994) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1991) - Tribute to Harry Chapin
(1990) - Memory & Imagination: New Pathways to the Library of Congress
(1988) - Sesame Street, Special
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Dreadful Memories: The Life of Sarah Ogan Gunning
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1984) - Woody Guthrie: Hard Travelin'
(1984) - In Our Hands
(1983) - Seeing Red
(1982) - The Weavers: Wasn't That a Time
(1970) - Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Sezame, otevři se
(1969) - Playboy After Dark
(1969) - Alicin restaurant
(1968) - The Dick Cavett Show
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - Festival
(1952) - Today
(1947) - To Hear Your Banjo Play

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.5.1919 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Pete Seeger 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Pete Seeger - zpěvák, skladatel, kytarista

se narodil 3.5.1919 ve městě New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Pete Seeger

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Pete Seeger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°59’
 
LunaLuna:
Blíženci
27°41’
 
MerkurMerkur:
Beran
15°45’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
19°10’
 
MarsMars:
Býk
13°30’
 
JupiterJupiter:
Rak
11°17’
 
SaturnSaturn:
Lev
21°26’
 
UranUran:
Ryby
1°13’
 
NeptunNeptun:
Lev
6°35’
 
PlutoPluto:
Rak
4°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
5°13’
R
Černá LunaLilith:
Štír
11°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°07’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »