Péter Andorai wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Péter Andorai

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Péter Andorai - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.4.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Péter Andorai 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Péter Andorai
datum narození 25.4.1948
(herec, instagram)

Péter Andorai - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Argo 2
(2013) - Velký sešit
(2012) - Za zavřenými dveřmi
(2012) - Pillangók
(2010) - Agenti jdou do nebe
(2007) - Töredék
(2007) - A Nap utcai fiúk
(2004) - Růžový pahorek
(2004) - Nepohřbený muž
(2003) - Rinaldó
(2003) - Bolondok éneke
(2001) - A Szivárvány harcosa
(2001) - Hamvadó cigarettavég
(1999) - Šimon kouzelník
(1999) - Sluneční jas
(1998) - Presszó
(1997) - Witmanovic hoši
(1997) - Csinibaba
(1996) - Szappanbuborék
(1996) - Alles außer Mord - Hals über Kopf
(1994) - Utrius
(1993) - Vraždění dětí
(1993) - Vigyázók
(1993) - Rúzs
(1993) - Privát kopó (TV seriál)
(1992) - Roncsfilm
(1992) - Nedokonalý podvod
(1992) - Milá Emo, drahá Bětko
(1992) - Könyörtelen idők
(1992) - Goldberg variációk
(1991) - Razzia az Aranysasban
(1991) - Itt a szabadság!
(1991) - A Három növér
(1990) - Nem érsz a halálodig
(1990) - Magyar rekviem
(1990) - Könnyű vér
(1989) - Vadon
(1989) - Die Skorpionfrau
(1989) - Mielőtt befejezi röptét a denevér...
(1989) - Mé 20. století
(1989) - A Legényanya
(1989) - Hét akasztott
(1989) - A Hecc
(1989) - Georg Elser - Einer aus Deutschland
(1989) - Cena zlata
(1988) - Küldetés Evianba
(1988) - Kiáltás és kiáltás
(1988) - Hanussen
(1988) - Egy teljes nap
(1987) - Líbá, máma
(1987) - Hajnali háztetők
(1987) - Érzékeny búcsú a fejedelemtől
(1987) - Csinszka
(1986) - Velká generace
(1986) - Képvadászok
(1986) - A Fekete kolostor
(1985) - Vonzások és választások
(1985) - Plukovník Redl
(1985) - Navrtávač děr
(1984) - Milenci na odpoledne
(1984) - Eszmélés
(1983) - Richard Wagner (TV seriál)
(1983) - Lehké ublížení na těle
(1982) - Jiný pohled
(1982) - Beze stopy
(1981) - Mefisto
(1980) - Utolsó elötti ítélet
(1980) - IV. Henrik király
(1980) - Der Grüne Vogel
(1979) - Zbav nás od zlého
(1979) - Vypůjčený domov
(1978) - Mednyánszky
(1978) - Elektrický šok
(1978) - Amerikai cigaretta
(1977) - Riasztólövés
(1977) - Nyúlkenyér
(1977) - A Kard
(1977) - Ékezet
(1977) - Apám néhány boldog éve
(1976) - Rudé rekviem
(1976) - Optimista tragédia
(1975) - Napló

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.4.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Péter Andorai 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Péter Andorai - herec

se narodil 25.4.1948 ve městě Budapešť
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Péter Andorai

Dnes se narodili
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Péter Andorai
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
5°10’
 
LunaLuna:
Štír
29°42’
 
MerkurMerkur:
Býk
0°53’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°23’
 
MarsMars:
Lev
22°00’
 
JupiterJupiter:
Střelec
28°46’
R
SaturnSaturn:
Lev
15°49’
 
UranUran:
Blíženci
23°25’
 
NeptunNeptun:
Váhy
10°59’
R
PlutoPluto:
Lev
12°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
14°42’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
20°17’
 
CheirónCheirón:
Štír
22°48’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Cusack
(*1966) herec, scénárista

Spojené státy Kathy Bates
(*1948) herečka

Francie Anny Duperey
(*1947) herečka, spisovatelka

Slovensko Andrea Verešová
(*1980) modelka

Česká republika Kamila Nývltová
(*1989) zpěvačka, muzikálová herečka, finalistka x factoru


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925 - 2001) herec

Itálie Bud Spencer
(*1929 - 2016) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Švédsko Michael Nyqvist
(*1960 - 2017) herec

Česká republika Emil Hácha
(*1872 - 1945) překladatel, prezident, právník

Česká republika Milada Horáková
(*1901 - 1950) politička, oběť justiční vraždy, symbol odporu proti totalitě



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »