Peter Baldwin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Baldwin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Winnetka, Illinois
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
režisér, herec

Peter Baldwin - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
11.1.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Baldwin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Baldwin
datum narození 11.1.1931
(režisér, herec, instagram)

Peter Baldwin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2000) - Driving Me Crazy
(1999) - King's Pawn
(1999) - Báječní Stevensovi (TV seriál)
(1998) - Loď lásky (TV seriál)
(1997) - Vetřelec 007
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1997) - Bailey Kipper's P.O.V. (TV seriál)
(1996) - Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - In the House (TV seriál)
(1995) - Hope & Gloria (TV seriál)
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1994) - Hardball (TV seriál)
(1993) - Grace v jednom kole (TV seriál)
(1993) - Family Album (TV seriál)
(1993) - Black Tie Affair (TV seriál)
(1992) - Room for Two (TV seriál)
(1992) - Likely Suspects (TV seriál)
(1992) - The Edge (TV seriál)
(1992) - Billy (TV seriál)
(1991) - Sunday Dinner (TV seriál)
(1991) - Salute Your Shorts (TV seriál)
(1991) - Charlie Hoover (TV seriál)
(1990) - You Take the Kids (TV seriál)
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - Get a Life (TV seriál)
(1989) - Family Matters (TV seriál)
(1988) - A Very Brady Christmas
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Eisenhower & Lutz (TV seriál)
(1988) - Báječná léta (TV seriál)
(1987) - The Slap Maxwell Story (TV seriál)
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1987) - My Two Dads (TV seriál)
(1987) - Karen's Song (TV seriál)
(1987) - Duet (TV seriál)
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - You Again? (TV seriál)
(1986) - Valerie (TV seriál)
(1986) - My Sister Sam (TV seriál)
(1986) - Life with Lucy (TV seriál)
(1986) - Head of the Class (TV seriál)
(1986) - Fathers and Sons (TV seriál)
(1986) - Easy Street (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - Small Wonder (TV seriál)
(1985) - Mary (TV seriál)
(1985) - The Lucie Arnaz Show (TV seriál)
(1985) - Lots of Luck
(1985) - Foley Square (TV seriál)
(1984) - The Hoboken Chicken Emergency
(1984) - The Duck Factory (TV seriál)
(1983) - Zorro and Son (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Goodnight, Beantown (TV seriál)
(1982) - 9 to 5 (TV seriál)
(1982) - Teachers Only (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - One of the Boys (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1981) - The Harlem Globetrotters on Gilligan's Island
(1981) - The Brady Girls Get Married
(1981) - The Brady Brides (TV seriál)
(1980) - Too Close for Comfort (TV seriál)
(1980) - One in a Million (TV seriál)
(1979) - 13 Queens Boulevard (TV seriál)
(1979) - Out of the Blue (TV seriál)
(1979) - Benson (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Carter Country (TV seriál)
(1976) - C.P.O. Sharkey (TV seriál)
(1975) - Joe and Sons (TV seriál)
(1974) - Chico and the Man (TV seriál)
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1973) - Needles and Pins (TV seriál)
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1972) - The Sandy Duncan Show (TV seriál)
(1972) - The Corner Bar (TV seriál)
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1971) - The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1969) - The Brady Bunch (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1965) - Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1961) - The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)

Peter Baldwin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Baldwin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Baldwin - režisér, herec

se narodil 11.1.1931 ve městě Winnetka, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Baldwin

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Peter Baldwin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°18’
 
LunaLuna:
Váhy
23°56’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°28’
R
VenušeVenuše:
Střelec
5°36’
 
MarsMars:
Lev
12°58’
R
JupiterJupiter:
Rak
14°49’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°57’
 
UranUran:
Beran
11°37’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°28’
R
PlutoPluto:
Rak
19°47’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°03’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°59’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°04’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »