Peter Berling wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Berling

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Meseritz-Obrawalde
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista

Peter Berling - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1934 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Berling 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Berling
datum narození 20.3.1934
(herec, scénárista, instagram)

Peter Berling - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Halbe Brüder
(2009) - Die poetische Kraft der Theorie & Alle Gefühle glauben an einen glücklichen Ausgang
(2007) - Die sanfte Schminke des Lichts
(2002) - Semana Santa
(2002) - Gangy New Yorku
(2000) - Klaus Kinski - Ich bin kein Schauspieler
(2000) - Für mich gab's nur noch Fassbinder
(1997) - Praxis Dr. Hasenbein
(1996) - Tykho Moon
(1994) - Satanské tango
(1994) - Der Salzbaron (TV seriál)
(1993) - Texas - Doc Snyder hält die Welt in Atem
(1991) - Homo Faber
(1989) - Visioni private
(1989) - Milliardenspiel, Das (TV seriál)
(1989) - Francesco
(1988) - Strašidelné léto
(1988) - Poslední pokušení Krista
(1988) - Liebe ist stärker als der Tod
(1987) - Location Africa
(1987) - Zelená kobra
(1987) - Gambit
(1987) - Diamantová cesta
(1986) - Naso di cane
(1986) - Kir Royal (TV seriál)
(1986) - Jméno růže
(1985) - Tex a pán temnot
(1985) - Dva životy Matii Pascala
(1985) - Atlantis (TV seriál)
(1984) - Progetto Atlantide
(1984) - Finalmente morta
(1983) - Il Petomane
(1983) - Mystère
(1982) - Touha Veroniky Vossové
(1982) - Sballato, gasato, completamente fuso
(1982) - Fitzcarraldo
(1981) - L'Usura
(1981) - Rendez-vous hier
(1980) - Theo proti celému světu
(1979) - Manželství Marie Braunové
(1978) - Taugenichts
(1976) - Vítězný pochod
(1976) - Pronto ad uccidere
(1976) - Padroni della citta, I
(1976) - Noirs et blancs en couleur
(1976) - Liberi armati pericolosi
(1976) - Idole
(1976) - Le Avventure e gli amori di Scaramouche
(1974) - Martha
(1974) - Julie
(1974) - Es knallt - und die Engel singen
(1973) - Tutti per uno... botte per tutti
(1973) - Revolver
(1973) - Mordi e fuggi
(1972) - Il West ti va stretto, amico ... è arrivato Alleluja
(1972) - Quando le donne si chiamavano 'Madonne'
(1972) - La Mala ordina
(1972) - Aguirre, hněv Boží
(1971) - Whity
(1971) - Varování před svatou děvkou
(1971) - Terror Desire
(1971) - Siegfried und das sagenhafte Liebesleben der Nibelungen
(1971) - Seržant Klems
(1971) - Großer graublauer Vogel, Ein
(1971) - Furchtlose Flieger
(1971) - Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
(1970) - Rote Sonne
(1970) - Niklashausenské putování
(1970) - Mein schönes kurzes Leben
(1970) - Die Geschäftsfreunde
(1969) - Liebe ist kälter als der Tod
(1969) - Detektive
(1968) - Uxmal
(1966) - Der Brief
(1957) - Immer, wenn der Tag beginnt

Peter Berling - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1934 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Berling 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Berling - herec, scénárista

se narodil 20.3.1934 ve městě Meseritz-Obrawalde
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Berling

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Peter Berling
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°11’
 
LunaLuna:
Blíženci
0°35’
 
MerkurMerkur:
Ryby
6°23’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
16°33’
 
MarsMars:
Beran
4°44’
 
JupiterJupiter:
Váhy
20°41’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
23°27’
 
UranUran:
Beran
25°47’
 
NeptunNeptun:
Panna
10°31’
R
PlutoPluto:
Rak
22°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°25’
R
Černá LunaLilith:
Rak
16°39’
 
CheirónCheirón:
Býk
29°51’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »