Peter Brown wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Brown
(Peter Lynn deLapp)

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.10. 1935 - 01:37h
Místo:
New York
Země:
Věk:
† 80 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Peter Brown - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.10.1935 - 01:37  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.10.1935 - 06:37  
US, New York:
40°42' s.š., 74°0' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Brown 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Brown
datum narození 5.10.1935
(herec, instagram)

Peter Brown - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Three Bad Men
(2005) - Hell to Pay
(2004) - Y.M.I.
(2004) - Land of the Free?
(2004) - Big Chuck, Little Chuck
(2001) - Svatby podle Mary
(2001) - Disney's California Adventure TV Special
(1999) - Wasteland Justice
(1997) - Asylum
(1995) - Železné pěsti
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Stíny nad Waikiki (TV seriál)
(1994) - Babylon 5 (TV seriál)
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Generations (TV seriál)
(1989) - Ďáblův mstitel
(1988) - Aaron's Way (TV seriál)
(1987) - Ohara (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Setkání v Auroře
(1986) - The Messenger
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Whiz Kids (TV seriál)
(1983) - Teenage Tease
(1983) - Manimal (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - The Concrete Jungle
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1980) - Top of the Hill
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - The Girl, the Gold Watch & Everything
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Salvage 1 (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - California Fever (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
(1978) - Project U.F.O. (TV seriál)
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - Slashed Dreams
(1975) - Matt Helm (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Memory of Us
(1974) - Foxy Brownová
(1974) - Dívčí komando
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - The Magician (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Piranha
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1971) - Chróm a horká kůže
(1970) - Pritza Hagdola, Ha-
(1970) - The Most Deadly Game (TV seriál)
(1970) - Hunters Are for Killing
(1970) - Dan August (TV seriál)
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - The Best Years
(1969) - Backtrack!
(1968) - Three Guns for Texas
(1968) - The Mod Squad (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1964) - Ride the Wild Surf
(1964) - Kitten with a Whip
(1964) - A Tiger Walks
(1963) - Summer Magic
(1963) - Redigo (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Merillovi záškodníci
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - My Three Sons (TV seriál)
(1959) - Westbound
(1959) - Hoši z Filadelfie
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Violent Road
(1958) - Onionhead
(1958) - No Time for Sergeants
(1958) - Marjorie Morningstar
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Darby's Rangers
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Sayonara
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
Peter Brown - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1935) Diane Jergens - manželka

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Brown 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Brown - herec

se narodil 5.10.1935 ve městě New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Brown

Dnes se narodili
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Peter Brown
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
11°05’
3
 
LunaLuna:
Kozoroh
7°28’
5
 
MerkurMerkur:
Štír
2°46’
3
 
VenušeVenuše:
Panna
7°11’
1
 
MarsMars:
Střelec
12°57’
4
 
JupiterJupiter:
Štír
22°46’
4
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°26’
7
R
UranUran:
Býk
4°24’
9
R
NeptunNeptun:
Panna
15°18’
2
 
PlutoPluto:
Rak
27°17’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
17°34’
5
R
Černá LunaLilith:
Panna
19°15’
2
 
CheirónCheirón:
Blíženci
16°14’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
22°50’
10
Domy:
Lev
19°13’
Vodnář
19°13’
2:
Panna
11°04’
8:
Ryby
11°04’
3:
Váhy
8°00’
9:
Beran
8°00’
Štír
10°40’
Býk
10°40’
5:
Střelec
16°28’
Blíženci
16°28’
6:
Kozoroh
20°07’
Rak
20°07’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
29°57’
11
Slun./Luna:
Štír
24°16’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878 - 1954) herec, režisér

Spojené státy Tyrone Power
(*1914 - 1958) herec

Polsko Henryk Sienkiewicz
(*1846 - 1916) prozaik, publicista

Česká republika Jindřich Fügner
(*1822 - 1865) sportovec, zakladatel sokolu

Česká republika Jan Amos Komenský
(*1592 - 1670) pedagog, teolog, biskup, spisovatel, Učitel národů



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »