Peter Bzdúch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Bzdúch

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Peter Bzdúch - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.3.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Bzdúch 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Bzdúch
datum narození 28.3.1955
(herec, instagram)

Peter Bzdúch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Kutyil s.r.o. (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Veľké šťastie
(2006) - Ábelův černý pes
(2004) - Zlatý hlas
(2001) - Perníková chaloupka
(2000) - Krajinka
(2000) - Chaos
(1998) - Senzi Senzus
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Obrus s monogramom
(1997) - Pacho sa vracia (divadelní záznam)
(1997) - Čo viem ja, nevieš ty
(1996) - Suzanne
(1996) - Sobáš za každú cenu
(1996) - O hlúpej žene
(1996) - Matúš
(1996) - Handel's Last Chance
(1995) - Z môjho denníka
(1995) - Plášť
(1995) - ...kone na betóne
(1995) - Hu - hu bratia
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1995) - Divadelná komédia (divadelní záznam)
(1994) - Psí život
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1993) - Domovníkov syn
(1992) - Štyri päťky
(1992) - Romulus Veľký
(1992) - Putá osudu
(1992) - Kráľ lesa
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Chaos (divadelní záznam)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Dido
(1990) - Útrapy z rozumu
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Rozprávka o tichej krajine
(1990) - Hlavne, keď sa radi máme
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Staroružová dráma
(1989) - Reverend
(1989) - Rabaka
(1989) - Psia zima
(1989) - Medveď
(1989) - Kamene
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Žartovné rozprávky
(1988) - Tony peňazí
(1988) - Správca skanzenu
(1988) - O Džaudarovi a jeho bratoch
(1988) - Ja, stará mama, Iliko a Illarion
(1988) - Bez problémov
(1987) - Labyrint (TV seriál)
(1987) - Stávka s čertom
(1987) - Posledná hodina
(1987) - Neďaleko do neba
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Južná pošta
(1986) - Šiesta veta
(1986) - Sen svätojánskej noci (divadelní záznam)
(1986) - Chlap v dome (TV seriál)
(1986) - Biela voči oblohe
(1985) - Skleníková Venuša
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Král Drozdí brada
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Život bez konca (TV seriál)
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Obyčajný príbeh
(1982) - Najkrajší kvet
(1982) - Clavijo
(1981) - Starý včelár
(1981) - Prípad Evy Burdovej
(1981) - Kubo (divadelní záznam)
(1978) - Hĺbka ostrosti
(1977) - Kavka
(1976) - Demeterovci

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.3.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Bzdúch 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Bzdúch - herec

se narodil 28.3.1955 ve městě Bratislava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Bzdúch

Dnes se narodili
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Peter Bzdúch
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
7°02’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°12’
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°54’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°39’
 
MarsMars:
Býk
20°50’
 
JupiterJupiter:
Rak
20°05’
 
SaturnSaturn:
Štír
20°33’
R
UranUran:
Rak
23°36’
R
NeptunNeptun:
Váhy
27°24’
R
PlutoPluto:
Lev
24°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
0°50’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°00’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°20’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Maxim Gorkij
(*1868 - 1936) spisovatel

Norsko Roald Amundsen
(*1872 - 1928) norský polární badatel

Portugalsko José Saramago
(*1922 - 2010) dramatik, prozaik

Francie Marcel Bigeard
(*1916 - 2010) francouzský vojenský důstojník

Francie Jean Cau
(*1925 - 1993) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »