Peter Cullen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Cullen
(Peter Claver Cullen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Montréal, Québec
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec

Peter Cullen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.7.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Cullen 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Cullen
datum narození 28.7.1941
(herec, instagram)

Peter Cullen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Transformers 5
(2015) - Transformers (TV seriál)
(2014) - Transformers: Zánik
(2013) - Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising
(2011) - Transformers 3
(2011) - Transformers: The Ride - 3D
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2010) - Transformers Prime (TV seriál)
(2009) - Transformers: Pomsta poražených
(2009) - Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu
(2007) - Transformers
(2007) - Moji kamarádi Tygr a Pú (TV seriál)
(2005) - Slonisko a Medvídek Pú
(2005) - Pooh's Heffalump Halloween Movie
(2004) - Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú
(2003) - Prasátko a jeho velký příběh
(2001) - Enemy at the Gates: Through the Crosshairs
(2001) - Velká kniha Medvídka Pú (TV seriál)
(2001) - Mickeyho kouzelné Vánoce
(2001) - Medvídek Pú: Příběhy od srdce
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2000) - Sleepy Hollow: Behind the Legend
(2000) - Tygrův příběh
(2000) - Places of Mystery (TV seriál)
(1999) - Winnie the Pooh Friendship: Pooh Wishes
(1999) - Medvídek Pú: čas svátků
(1998) - A Winnie the Pooh Thanksgiving
(1997) - Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
(1996) - Making 'Hamlet'
(1996) - Boo to You Too! Winnie the Pooh
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1991) - Winnie the Pooh & Christmas Too
(1991) - The Pirates of Dark Water (TV seriál)
(1991) - The Little Engine That Could
(1990) - Widget, the World Watcher (TV seriál)
(1990) - Letohrátky (TV seriál)
(1989) - Vytor: The Starfire Champion
(1989) - Rychlá rota (TV seriál)
(1989) - Rude Dog and the Dweebs (TV seriál)
(1989) - Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue
(1989) - Hägar the Horrible
(1988) - Yogi and the Invasion of the Space Bears
(1988) - Rockin with Judy Jetson
(1988) - Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
(1988) - Dino-Riders (TV seriál)
(1987) - Visionaries: Knights of the Magical Light (TV seriál)
(1987) - My z Kačerova (TV seriál)
(1987) - G.I. Joe: The Movie
(1986) - Transformers: The Movie
(1986) - Sectaurs (TV seriál)
(1986) - Rambo (TV seriál)
(1986) - My Little Pony: The Movie
(1986) - Můj malý Pony (TV seriál)
(1986) - Jonny Quest (TV seriál)
(1986) - Heathcliff: The Movie
(1986) - GoBots: War of the Rock Lords
(1986) - G.I. Joe: Serpentore, povstaň
(1986) - Ghostbusters (TV seriál)
(1985) - Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
(1985) - Robotix (TV seriál)
(1985) - Robotix
(1985) - G.I. Joe (TV seriál)
(1985) - Duhová Brita a zloděj hvězd
(1985) - Bigfoot and the Muscle Machines
(1984) - Transformers (TV seriál)
(1984) - The Snorks (TV seriál)
(1984) - Rainbow Brite (TV seriál)
(1984) - Challenge of the GoBots (TV seriál)
(1984) - Heathcliff & the Catillac Cats (TV seriál)
(1984) - Gremlins
(1984) - Dragon's Lair (TV seriál)
(1983) - The Secret World of Og
(1983) - Saturday Supercade (TV seriál)
(1983) - The Puppy's Further Adventures (TV seriál)
(1983) - Monchichis (TV seriál)
(1983) - G.I. Joe: A Real American Hero (TV seriál)
(1983) - Dungeons & Dragons (TV seriál)
(1982) - The Scooby-Doo and Scrappy-Doo Puppy Hour (TV seriál)
(1982) - Pac-Man (TV seriál)
(1982) - Meatballs and Spaghetti (TV seriál)
(1982) - Christmas Comes to PacLand
(1982) - Heidina píseň
(1982) - The Biskitts (TV seriál)
(1981) - Šmoulové (TV seriál)
(1981) - Spider-Man (TV seriál)
(1981) - The Kwicky Koala Show (TV seriál)
(1981) - Hyakujū ō Golion (TV seriál)
(1979) - Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
(1979) - The Plastic Man Comedy/Adventure Show (TV seriál)
(1978) - Ringo
(1976) - The Wolfman Jack Show
(1975) - Down Home Country (TV seriál)
(1974) - The Hudson Brothers Razzle Dazzle Show (TV seriál)
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1970) - Zut! (TV seriál)
(1970) - Prologue
(1970) - Comedy Café (TV seriál)
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - The Buddies (TV seriál)
(1962) - The Jetsons (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.7.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Cullen 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Cullen - herec

se narodil 28.7.1941 ve městě Montréal, Québec, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Cullen

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Peter Cullen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
5°00’
 
LunaLuna:
Panna
27°18’
 
MerkurMerkur:
Rak
15°49’
 
VenušeVenuše:
Panna
1°36’
 
MarsMars:
Beran
13°40’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°41’
 
SaturnSaturn:
Býk
26°52’
 
UranUran:
Býk
29°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
25°37’
 
PlutoPluto:
Lev
3°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°07’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°46’
 
CheirónCheirón:
Lev
4°47’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »