Peter Davison wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Davison
(Peter Moffett)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Streatham
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec, režisér

Peter Davison - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.4.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Davison 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Davison
datum narození 13.4.1951
(herec, režisér, instagram)

Peter Davison - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
(2013) - The Five(ish) Doctors Reboot
(2013) - Doctor Who: The Day of the Doctor
(2012) - The Women of Doctor Who
(2010) - Sherlock (TV seriál)
(2009) - Unforgiven (TV seriál)
(2009) - Miranda (TV seriál)
(2009) - Micro Men
(2009) - Law & Order: UK (TV seriál)
(2009) - Královna (TV seriál)
(2009) - Al Murrayova vícenásobná porucha osobnosti (TV seriál)
(2007) - Slečna Marplová: V hotelu Bertram
(2007) - Doctor Who: Time Crash (TV seriál)
(2006) - Fear, Stress and Anger (TV seriál)
(2006) - The Complete Guide to Parenting (TV seriál)
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Doctor Who: A New Dimension
(2005) - Distant Shores (TV seriál)
(2003) - Tomu se ani nechce věřit
(2003) - Poslední detektiv (TV seriál)
(2003) - New Tricks (TV seriál)
(2000) - At Home with the Braithwaites (TV seriál)
(1999) - The Nearly Complete and Utter History of Everything
(1999) - Molly
(1999) - Hope & Glory (TV seriál)
(1998) - Verdict (TV seriál)
(1998) - Parting Shots
(1998) - The Mrs. Bradley Mysteries (TV seriál)
(1998) - Bouřlivé výšiny
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Jonathan Creek (TV seriál)
(1997) - Dear Nobody
(1996) - Konce
(1995) - The Doctors, 30 Years of Time Travel and Beyond
(1995) - The Adventures of Mole
(1994) - The Zero Imperative
(1994) - Mole's Christmas
(1994) - A Man You Don't Meet Every Day
(1994) - Krasavec Beauty
(1994) - Ain't Misbehavin (TV seriál)
(1993) - Harnessing Peacocks
(1993) - Doctor Who: Dimensions in Time
(1993) - The Airzone Solution
(1991) - Fiddlers Three (TV seriál)
(1990) - Kinsey (TV seriál)
(1989) - Campion (TV seriál)
(1986) - Doctor Who Who's Who
(1986) - A Very Peculiar Practice (TV seriál)
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1985) - Miss Marple: A Pocket Full of Rye
(1985) - Anna of the Five Towns (TV seriál)
(1981) - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
(1980) - Sink or Swim (TV seriál)
(1980) - Holding the Fort (TV seriál)
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1978) - Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
(1977) - Love for Lydia (TV seriál)
(1973) - Warship (TV seriál)
(1973) - The Tomorrow People (TV seriál)
(1969) - Nationwide (TV seriál)
(1968) - Scene (TV seriál)
(1963) - Doctor Who (TV seriál)

Peter Davison - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Peter Davison - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.4.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Davison 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Davison - herec, režisér

se narodil 13.4.1951 ve městě Streatham, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Davison

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Bancroft
(*1931) herečka


Spojené státy Anastacia
(*1968) zpěvačka, návrhářka

Česká republika Lubomír Lipský ml.
(*1951) režisér

Česká republika František Hrubín
(*1910) spisovatel, básník


Peter Davison
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°45’
 
LunaLuna:
Rak
11°20’
 
MerkurMerkur:
Býk
8°28’
 
VenušeVenuše:
Býk
27°47’
 
MarsMars:
Býk
2°18’
 
JupiterJupiter:
Ryby
28°08’
 
SaturnSaturn:
Panna
27°11’
R
UranUran:
Rak
5°48’
 
NeptunNeptun:
Váhy
18°02’
R
PlutoPluto:
Lev
17°28’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
17°21’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
20°56’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
2°47’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alfred de Vigny
(*1797 - 1863) romantický spisovatel, básník a dramatik

Francie Eugène Viollet-le-Duc
(*1814 - 1879) architekt, restaurátor, teoretik

Německo Fritz Wunderlich
(*1930 - 1966) operní pěvec, tenor

Spojené státy Spiro Agnew
(*1918 - 1996) prezident

Francie Antoine Laurent de Jussieu
(*1748 - 1836) francouzský botanik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »