Peter Debnár wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Debnár

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bratislava
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, divadelní režisér

Peter Debnár - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.10.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Debnár 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Debnár
datum narození 8.10.1941
(herec, divadelní režisér, instagram)

Peter Debnár - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Dlhá krátka noc
(1997) - Armagedon na Grbe (divadelní záznam)
(1995) - Plášť
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1993) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Starec a cár
(1992) - Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár
(1992) - Jahňa chudobného
(1992) - Indické rozprávky (TV seriál)
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1991) - Mozartiana
(1991) - Lorenzaccio
(1990) - Sila lásky
(1990) - Puto najsilnejšie
(1990) - Modrý Jonatán
(1989) - Mediteránske rozprávky
(1989) - Domáce strašidlá
(1989) - Čertiská
(1989) - Barón
(1988) - Zázračná ihla
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Príživník
(1988) - Ono a onô
(1988) - Niekto ako ja
(1988) - Hurá za ním
(1988) - Don Juan (divadelní záznam)
(1988) - Dirigent
(1988) - Ale, choď!
(1987) - Počítač
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV seriál)
(1987) - Nové Pištáčikové dobrodružstvá
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Ľudmilka
(1985) - Výlet do Paríža
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Materské znamienko (TV seriál)
(1985) - Albert
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Zločin Arthura Savilla
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Oko za oko
(1984) - Navráťte sa k otcom svojim
(1984) - Múdra princezná
(1984) - Bé rímska trojka lomeno šesť
(1984) - Aj múdry schybí (divadelní záznam)
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Saša
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Chrobák v hlave
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Valika
(1982) - Thibaultovci
(1982) - Špina za nechtami
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Delenie majetku
(1982) - Dedičstvo
(1982) - Čudák Zerbino
(1981) - Počítání oveček
(1981) - Paradajka za rohom
(1981) - Ďuro-Truľo
(1981) - Autoservis
(1980) - Niečo pre mysli ctnej rozveselenie
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Návrat kráľovho muža
(1980) - More v kvapke vody
(1980) - A teraz sa rozhodni (TV seriál)
(1980) - Ach, tá láska pozemská
(1979) - Poviem mu to sám
(1979) - Pochábeľ
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1979) - Eugen Onegin
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - V srdečnom ovzduší
(1978) - Večera
(1978) - Spolužiak
(1978) - Príbeľská vzbura Janka Kráľa
(1978) - O nosatom kuchárovi a nohatom drotárovi
(1978) - Nech žije deduško (TV seriál)
(1978) - Listy Juliane
(1978) - Dievča z jazera
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Novinárske rozprávky (TV seriál)
(1977) - Medvedík pre bračeka
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Sokovia
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Hurá na letný byt
(1976) - Din a Dan (TV seriál)
(1975) - Pacho, hybský zbojník
(1975) - Leto s Katkou (TV seriál)
(1975) - Čudný človek
(1974) - Piková dáma
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1974) - Madame Favart
(1973) - Vymenená princezná
(1973) - Bola raz jedna záhrada (TV seriál)
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Stávka o Leokádiu
(1972) - Nikto nie je doma (TV seriál)
(1972) - Ľalie poľné
(1972) - Dotek motýla
(1972) - Anglická blcha v cárskom Rusku
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zojka a Valerija
(1971) - Sedem múdrych majstrov (TV seriál)
(1971) - Čarodejnica
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Svadba
(1969) - Tma
(1969) - Sladké hry minulého léta
(1968) - Zbehovia a pútnici
(1968) - Údolie večných karaván
(1966) - Majster kat
(1961) - Vždy možno začať

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.10.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Debnár 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Debnár - herec, divadelní režisér

se narodil 8.10.1941 ve městě Bratislava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Debnár

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Peter Debnár
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
14°48’
 
LunaLuna:
Býk
19°26’
 
MerkurMerkur:
Štír
9°34’
 
VenušeVenuše:
Štír
27°20’
 
MarsMars:
Beran
17°27’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
21°26’
 
SaturnSaturn:
Býk
27°52’
R
UranUran:
Býk
29°54’
R
NeptunNeptun:
Panna
28°04’
 
PlutoPluto:
Lev
5°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
21°19’
R
Černá LunaLilith:
Býk
23°48’
 
CheirónCheirón:
Lev
12°29’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »