Peter Dobson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Dobson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Red Bank, New Jersey
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec, scénárista

Peter Dobson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.7.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Dobson 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Peter Dobson
datum narození 19.7.1964
(herec, scénárista, instagram)

Peter Dobson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 6 Ways to Die
(2015) - The Mourning
(2014) - Redemption: The Darkness Descending
(2014) - Fatal Instinct
(2014) - Elwood
(2013) - Jet Set
(2013) - American Idiots
(2012) - A Dark Day's Night
(2008) - 2:22
(2008) - Remembering Phil
(2008) - Hledá se chůva
(2007) - A Stranger's Heart
(2007) - Made in Brooklyn
(2007) - Jízda s Elvisem
(2006) - A-List
(2005) - Freezerburn
(2005) - Dobrodružství Poseidonu
(2004) - Betrunner
(2003) - Život jedné dívky
(2003) - Pledge of Allegiance
(2003) - Dry Cycle
(2002) - Noc vlka
(2002) - Betrayal
(2001) - Zigs
(2001) - Ve sněžné pasti
(2000) - 460 podezřelých
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - Bezpečný úkryt
(1999) - Stůl pro jednoho
(1999) - Lansky
(1999) - Choose Life
(1998) - Lone Greasers
(1997) - Smrt za lež
(1997) - Riot
(1997) - Quiet Days in Hollywood
(1997) - Head Over Heels (TV seriál)
(1997) - The Good Life
(1996) - Smrtící chlad
(1996) - Přízraky
(1996) - Norma Jean a Marilyn
(1996) - The Big Squeeze
(1995) - Násilník
(1994) - Forrest Gump
(1993) - The Waiter
(1993) - Pravidla zabíjení
(1993) - Johnny Bago (TV seriál)
(1993) - Doppelganger
(1992) - What She Doesn't Know
(1991) - Undertow
(1991) - Muž na ženění
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - So Proudly We Hail
(1990) - Lenny (TV seriál)
(1989) - Zpívání
(1989) - Přepadení v L.A.
(1989) - Poslední útěk do Brooklynu
(1988) - Plain Clothes
(1987) - I.F.O. (Identified Flying Object)
(1987) - Bates Motel

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.7.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Dobson 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Dobson - herec, scénárista

se narodil 19.7.1964 ve městě Red Bank, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Dobson

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Peter Dobson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
26°49’
 
LunaLuna:
Střelec
0°15’
 
MerkurMerkur:
Lev
18°22’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
21°30’
 
MarsMars:
Blíženci
22°22’
 
JupiterJupiter:
Býk
21°11’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°06’
R
UranUran:
Panna
7°46’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°04’
R
PlutoPluto:
Panna
12°24’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
0°44’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
20°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°26’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »