Peter Donat wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Donat
(Pierre Collingwood Donat)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kentville
Země:
Věk:
91 let
Povolání:
herec

Peter Donat - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.1.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Donat 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Donat
datum narození 20.1.1928
(herec, instagram)

Peter Donat - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - To je vražda, napsala: Keltská hádanka
(2001) - Temná voda
(2001) - Never Die Twice
(1997) - Rudý labyrint
(1997) - Hra
(1996) - Akta X: Plán
(1995) - Osudová posedlost
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Akta X: Neotevřená akta
(1995) - Akta X: Kolonie
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Dieppe
(1992) - Školní vázanky
(1992) - Babe
(1989) - Válka Roseových
(1989) - Jako na kolotoči
(1989) - Christine Cromwell: Things That Go Bump in the Night
(1988) - Tucker: Člověk a jeho sen
(1988) - Earth Star Voyager (TV seriál)
(1987) - Unfinished Business
(1985) - Lune de miel
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Massive Retaliation
(1984) - Chlapec ze zátoky
(1982) - Příšery
(1982) - Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
(1982) - Highpoint
(1981) - The Princess and the Cabbie
(1981) - A Matter of Life and Death
(1981) - Golden Gate
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1980) - Fun and Games
(1979) - The Making of 'The China Syndrome'
(1979) - The Suicide's Wife
(1979) - Meteor
(1979) - Hanging by a Thread
(1979) - Čínský syndrom
(1978) - Return Engagement
(1978) - P.Ě.S.T.
(1978) - Mirrors
(1978) - A Different Story
(1977) - Five Finger Discount
(1977) - Delta County, U.S.A.
(1976) - The Lindbergh Kidnapping Case
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1976) - Baa Baa Black Sheep
(1975) - Russian Roulette
(1975) - Last Hours Before Morning
(1975) - Hindenburg
(1975) - The First 36 Hours of Dr. Durant
(1974) - The Missiles of October
(1974) - Kmotr II
(1974) - Enemies
(1973) - The Return of Charlie Chan
(1972) - Cyrano de Bergerac
(1971) - My Old Man's Place
(1967) - Der Revolver des Korporals
(1966) - Julius Caesar
(1964) - Moment of Truth (TV seriál)
(1964) - The Last Voyage of Henry Hudson
(1958) - Lost Lagoon
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1954) - The Brighter Day (TV seriál)
(1954) - Producers' Showcase (TV seriál)
Peter Donat - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1939) Michael Learned - manželka

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Donat 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Donat - herec

se narodil 20.1.1928 ve městě Kentville, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Donat

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Peter Donat
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
29°11’
 
LunaLuna:
Kozoroh
1°08’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°41’
 
VenušeVenuše:
Střelec
19°40’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°02’
 
JupiterJupiter:
Ryby
29°32’
 
SaturnSaturn:
Střelec
15°31’
 
UranUran:
Beran
0°13’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°33’
R
PlutoPluto:
Rak
15°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°36’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°53’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°26’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »