Peter Faber wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Faber

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.10. 1943 - 17:30h
Místo:
Schwarzenbach am Wald
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, skladatel

Peter Faber - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Van Sanden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
9.10.1943 - 17:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.10.1943 - 16:30  
DE, Schwarzenbach am Wald:
50°17' s.š., 11°37' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Faber 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Faber
datum narození 9.10.1943
(herec, skladatel, instagram)

Peter Faber - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Chez Nous
(2012) - Sint & Diego en de Magische Bron van Myra
(2011) - New Kids Nitro
(2011) - Claustrofobia
(2010) - Levenslied (TV seriál)
(2009) - Verborgen gebreken (TV seriál)
(2009) - Mijn vader is een detective
(2009) - M.A.N. Met Andere Normen
(2008) - Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand
(2006) - Van Speijk (TV seriál)
(2006) - K3 en het ijsprinsesje
(2005) - Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
(2000) - Verkeerd verbonden (TV seriál)
(2000) - Aanklacht, De (TV seriál)
(1999) - Blauw blauw (TV seriál)
(1997) - Windkracht 10 (TV seriál)
(1996) - De Zeemeerman
(1995) - Baantjer (TV seriál)
(1994) - Onderweg naar morgen (TV seriál)
(1993) - Richting Engeland
(1993) - Oeroeg
(1993) - Flodder (TV seriál)
(1991) - In voor en tegenspoed (TV seriál)
(1990) - De Gulle Minnaar
(1989) - Mijn vader woont in Rio
(1987) - De Ratelrat
(1986) - Mama is boos!
(1985) - Paul Chevrolet en de ultieme hallucinatie
(1984) - Schatjes!
(1984) - Ciske de Rat
(1983) - Een zaak van leven of dood
(1982) - Van de koele meren des doods
(1981) - Te Gek Om Los te Lopen
(1981) - Charlotte
(1980) - Teken van het beest, Het
(1979) - Vrouw als Eva, Een
(1979) - De Proefkonijnen
(1979) - Mijn vriend
(1979) - Duel in de diepte (TV seriál)
(1978) - Mysteries
(1978) - Exit 7
(1978) - Camping
(1977) - Příliš vzdálený most
(1977) - Oranžský voják
(1977) - Dokter Vlimmen
(1976) - Max Havelaar of de koffieveilingen der Nederlandsche handelsmaatschappij
(1976) - Alle dagen feest
(1975) - Rooie Sien
(1975) - Mens erger je niet
(1975) - De Laatste trein
(1975) - Keetje Tippel
(1970) - De Worstelaar
(1961) - La Ragazza in vetrina
(1960) - Makkers, staakt uw wild geraas
(1948) - Warning to Wantons

Peter Faber - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Faber 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Faber - herec, skladatel

se narodil 9.10.1943 ve městě Schwarzenbach am Wald
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Faber

Dnes se narodili
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Peter Faber
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
15°30’
7
 
LunaLuna:
Vodnář
23°12’
12
 
MerkurMerkur:
Panna
27°34’
6
 
VenušeVenuše:
Panna
7°05’
6
 
MarsMars:
Blíženci
19°55’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
20°58’
5
 
SaturnSaturn:
Blíženci
26°37’
3
 
UranUran:
Blíženci
8°35’
2
R
NeptunNeptun:
Váhy
2°18’
6
 
PlutoPluto:
Lev
8°31’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°35’
5
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°21’
5
 
CheirónCheirón:
Panna
9°59’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
22°27’
5
Domy:
Beran
14°44’
Váhy
14°44’
2:
Býk
25°17’
8:
Štír
25°17’
3:
Blíženci
17°46’
9:
Střelec
17°46’
Rak
6°00’
Kozoroh
6°00’
5:
Rak
25°21’
Kozoroh
25°21’
6:
Lev
22°31’
Vodnář
22°31’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
8xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
25°22’
12
Slun./Luna:
Střelec
19°21’
9


Zítra slaví narozeniny
Španělsko Penélope Cruz
(*1974) herečka

Spojené státy Jessica Alba
(*1981) herečka, modelka

Francie Jacques Dutronc
(*1943) herec, zpěvák, kytarista, skladatel

Irák Saddám Husajn
(*1937) politik, bývalý prezident

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947) nejmenší český herec s výškou 124 cm


Výročí úmrtí dnes mají
Peru Carlos Castaneda
(*1925 - 1998) spisovatel, mystik

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765 - 1831) sardinský král

Česká republika Edmund Husserl
(*1859 - 1938) filosof moravského původu, zakladatel moderní fenomenologie

Nizozemsko Willem Frederik Hermans
(*1921 - 1995) dramatik, prozaik, vědec

Belgie Karel Dillen
(*1925 - 2007) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »