Peter Falk wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Falk
(Peter Michael Falk)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Peter Falk - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.9.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Falk 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Falk
datum narození 16.9.1927
(herec, instagram)

Peter Falk - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Ztracený případ
(2012) - Char·ac·ter
(2009) - Boží květ
(2007) - Three Days to Vegas
(2007) - Next
(2006) - Edge of Outside
(2005) - Poslední sbohem
(2005) - Podzimní cesta
(2004) - Příběh žraloka
(2004) - Když do města přijdou andělé
(2003) - Hollywoodská setkání
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - Hledá se John Christmas
(2003) - Divoké dny
(2003) - Columbo: Columbo má rád noční život
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Three Days of Rain
(2002) - Neporazitelný
(2001) - Ztracený svět
(2001) - Zachraňte Chrise
(2001) - Ranaři
(2001) - Hubert's Brain
(2001) - Corky Romano - Noční můra mafie
(2000) - The 70s: The Decade That Changed Television
(2000) - A Constant Forge
(2000) - Letní bouře
(2000) - Lakeboat
(2000) - From Where I Sit
(2000) - Enemies of Laughter
(2000) - Columbo: Vražda s příliš mnoha notami
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - TV Guide's 40th Anniversary
(1998) - Pravidla špinavé hry
(1998) - Columbo: Popel popelu
(1997) - Frank Capra's American Dream
(1997) - Pronto
(1997) - Columbo: Vražedné stopy
(1996) - Klauni
(1995) - Anything for John
(1995) - Nikdo není sám
(1995) - Cops n Roberts
(1995) - Columbo: Podivní spojenci
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Columbo: Motýl v šedých stínech
(1994) - Columbo: Columbo v přestrojení
(1993) - Tak daleko, tak blízko!
(1993) - Columbo: Ve hře je všechno
(1992) - Hráč
(1992) - Columbo: Vrabec v hrsti
(1992) - Columbo: Není čas na umírání
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Columbo: Vražda škodí zdraví
(1991) - Columbo: Smrt bere jackpot
(1991) - Columbo: Columbo a vražda rockové hvězdy
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - S duchy na útěku
(1990) - Julie a její milenci
(1990) - Columbo: Žonglér - Vražda v Malibu
(1990) - Columbo: Smrtící korunka
(1990) - Columbo: Planý poplach
(1990) - Columbo: Odpočívejte v pokoji, paní Columbová
(1990) - Columbo: Na programu vražda
(1990) - Columbo: Columbo na univerzitě
(1989) - Cookie
(1989) - Columbo: Vražda, kouř a stíny
(1989) - Columbo: Vražda jako autoportrét
(1989) - Columbo: Velké podvody
(1989) - Columbo: Sex a ženatý detektiv
(1989) - Columbo: Columbo jde pod gilotinu
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Vibrace
(1987) - Šťastný Nový rok
(1987) - Princezna Nevěsta
(1987) - Nebe nad Berlínem
(1986) - Velké problémy
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Sanford Meisner: The American Theatre's Best Kept Secret
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - I Love Liberty
(1982) - The American Film Institute Salute to Frank Capra
(1982) - Cinéma cinémas (TV seriál)
(1981) - The Great Muppet Caper
(1981) - ...All the Marbles
(1979) - The Muppets Go Hollywood
(1979) - Blízcí příbuzní
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Scared Straight!
(1978) - Kasař Tony
(1978) - Detektiv ze San Franciska
(1978) - Columbo: Spiklenci
(1978) - Columbo: Smrt ve sklence vína
(1978) - Columbo: Předveď dokonalou vraždu
(1978) - Columbo: Jak vytočit vraždu
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - The Dean Martin Celebrity Roast: Frank Sinatra
(1977) - Premiéra
(1977) - Columbo: Zkus mě chytit
(1977) - Columbo: Případ vysokého IQ
(1976) - The 28th Annual Primetime Emmy Awards
(1976) - Vražda na večeři
(1976) - Mikey and Nicky
(1976) - Griffin a Phoenixová
(1976) - Columbo: Staromódní vražda
(1976) - Columbo: Smrt v aréně
(1976) - Columbo: Posvítit si na vraždu
(1976) - Columbo: Poslední pocta komodorovi
(1976) - Columbo: Kouzelné alibi
(1975) - Columbo: Zapomenutá dáma
(1975) - Columbo: Vražda na videu
(1975) - Columbo: Vrah zavolá v deset
(1975) - Columbo: Rozbouřené vody
(1975) - Columbo: Případ diplomatické imunity
(1975) - Columbo: Krize identity
(1974) - Žena pod vlivem
(1974) - Columbo: Za úsvitu
(1974) - Columbo: Vydat nebo zemřít
(1974) - Columbo: V nouzi poznáš přítele
(1974) - Columbo: Osudné cvičení
(1974) - Columbo: Obrácený negativ
(1974) - Columbo: Labutí píseň
(1974) - Columbo: Dobrá pověst nadevše
(1973) - Columbo: Zločinný steh
(1973) - Columbo: To je vražda, řeklo portské
(1973) - Columbo: Sladká, leč smrtící
(1973) - Columbo: Rekviem pro padající hvězdu
(1973) - Columbo: Nebezpečná hra
(1973) - Columbo: Kandidát zločinu
(1973) - Columbo: Dvojitý šok
(1973) - Columbo: Dvojexpozice
(1972) - The 24th Annual Primetime Emmy Awards
(1972) - Columbo: Vražda podle plánu
(1972) - Columbo: S dýkou v mysli
(1972) - Columbo: Rozhodující zápas
(1972) - Columbo: Past
(1972) - Columbo: Etuda v černém
(1972) - Columbo: Džungle ve skleníku
(1971) - A Step Out of Line
(1971) - Columbo: Výkupné za mrtvého
(1971) - Columbo: Vražda podle knihy
(1971) - Columbo: Smrt nabízí pomocnou ruku
(1971) - Columbo: Semínko pochyb
(1971) - Columbo: Prázdný rám
(1971) - Columbo: Její příležitost
(1971) - Columbo (TV seriál)
(1970) - Rosolino Paternò, soldato...
(1970) - Manželé
(1969) - Intoccabili, Gli
(1969) - Hájili jsme hrad
(1968) - A Hatful of Rain
(1968) - Columbo: Vražda na předpis
(1968) - Anzio
(1967) - A co láska?
(1966) - Too Many Thieves
(1966) - Penelope
(1966) - Brigadoon
(1965) - Behind the Scenes with Blake Edwards' 'The Great Race'
(1965) - Velké závody
(1965) - The Trials of O'Brien (TV seriál)
(1965) - Šli na východ
(1964) - Robin a 7 maskovaných
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1963) - Balkón
(1963) - Ambassador at Large
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - Okamžik rozhodnutí
(1961) - Plná kapsa zázraků
(1961) - The Million Dollar Incident
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - The Secret of the Purple Reef
(1960) - Pretty Boy Floyd
(1960) - Murder, Inc.
(1959) - The Bloody Brood
(1959) - The Power and the Glory
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - New York Confidential (TV seriál)
(1959) - Deadline (TV seriál)
(1958) - Wind Across the Everglades
(1955) - Camera Three (TV seriál)

Peter Falk - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Falk 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Falk - herec

se narodil 16.9.1927 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Falk

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Peter Falk
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
 
LunaLuna:
Blíženci
1°29’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°07’
 
VenušeVenuše:
Panna
13°33’
R
MarsMars:
Váhy
3°49’
 
JupiterJupiter:
Ryby
29°18’
R
SaturnSaturn:
Střelec
2°23’
 
UranUran:
Beran
1°47’
R
NeptunNeptun:
Lev
27°40’
 
PlutoPluto:
Rak
16°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°17’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
21°49’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°29’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »