Peter Finch wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Finch
(Frederick George Peter Ingle-Finch)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.9. 1916 - 14:00h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
† 60 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
14.1.1977 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Peter Finch - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Holliday (B)
Datum narození a čas (místní čas):
28.9.1916 - 14:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.9.1916 - 13:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Finch 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Finch
datum narození 28.9.1916
(herec, instagram)

Peter Finch - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Cleopatra: The Film That Changed Hollywood
(1979) - A Look at Liv
(1976) - Something to Hide
(1976) - Operace Blesk
(1976) - Network
(1974) - Abdikace
(1973) - Lost Horizon
(1973) - England Made Me
(1973) - A Bequest to the Nation
(1971) - Mizerná neděle
(1969) - Červený stan
(1968) - Legenda o Lylah Clarové
(1967) - Location: Far From the Madding Crowd
(1967) - Daleko od hlučícího davu
(1966) - Judith
(1966) - Je léto, půl jedenácté večer
(1965) - Let Fénixe
(1964) - The Pumpkin Eater
(1964) - První muži na Měsíci
(1964) - Girl with Green Eyes
(1963) - In the Cool of the Day
(1962) - I Thank a Fool
(1961) - The Sins of Rachel Cade
(1961) - No Love for Johnnie
(1960) - Únos
(1960) - Soudní procesy s Oscarem Wildem
(1959) - Příběh jeptišky
(1959) - Operation Amsterdam
(1957) - Windom's Way
(1957) - The Shiralee
(1957) - Robbery Under Arms
(1956) - Město jako Alice
(1956) - Bitva u La Plata
(1955) - The Warriors
(1955) - Simon and Laura
(1955) - Passage Home
(1955) - Josephine and Men
(1954) - The Queen in Australia
(1954) - Sloní stezka
(1954) - Make Me an Offer
(1954) - Father Brown
(1953) - The Heart of the Matter
(1953) - Příběh Gilberta a Sullivana
(1952) - Příběh Robina Hooda a jeho družiny
(1950) - The Wooden Horse
(1950) - The Miniver Story
(1949) - Train of Events
(1949) - Eureka Stockade
(1946) - Indonesia Calling
(1946) - A Son Is Born
(1944) - Jungle Patrol
(1944) - The Rats of Tobruk
(1944) - Red Sky at Morning
(1943) - South West Pacific
(1941) - The Power and the Glory
(1939) - Mr. Chedworth Steps Out
(1938) - Dad and Dave Come to Town
Peter Finch - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Finch 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Finch - herec

se narodil 28.9.1916 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Finch

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Peter Finch
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
5°03’
9
 
LunaLuna:
Váhy
19°51’
9
 
MerkurMerkur:
Váhy
18°47’
9
R
VenušeVenuše:
Lev
19°47’
8
 
MarsMars:
Štír
13°24’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
3°32’
4
R
SaturnSaturn:
Rak
28°49’
7
 
UranUran:
Vodnář
16°05’
2
R
NeptunNeptun:
Lev
4°26’
8
 
PlutoPluto:
Rak
4°24’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
25°22’
1
R
Černá LunaLilith:
Rak
25°34’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°31’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
5°00’
1
Domy:
Střelec
20°13’
Blíženci
20°13’
2:
Vodnář
1°33’
8:
Lev
1°33’
3:
Ryby
19°03’
9:
Panna
19°03’
Beran
23°31’
Váhy
23°31’
5:
Býk
16°46’
Štír
16°46’
6:
Blíženci
4°27’
Střelec
4°27’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
21°52’
11
Slun./Luna:
Váhy
12°27’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »