Peter Gabriel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Gabriel
(Peter Brian Gabriel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.2. 1950 - 16:30h
Místo:
Woking
Země:
Věk:
68 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, skladatel

Peter Gabriel - Horoskop, Vztahy, Skladatelská filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
13.2.1950 - 16:30  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.2.1950 - 16:30  
GB, Woking:
51°20' s.š., 0°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Gabriel 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Gabriel
datum narození 13.2.1950
(zpěvák, skladatel, instagram)

Peter Gabriel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 24 Hours of Reality and Live Earth: The World Is Watching
(2014) - The Kate Bush Story: Running Up That Hill
(2013) - Miracle Rising: South Africa
(2012) - Pod africkou oblohou
(2011) - Peter Gabriel: Koncert z Londýna
(2010) - Podivné síly: Stephin Merritt a The Magnetic Fields
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2008) - Youssou Ndour: I Bring What I Love
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2008) - Nad rozdíly
(2007) - TED: Budoucnost, jakou si vytvoříme
(2005) - The Work of Director Anton Corbijn
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - All We Are Saying
(2004) - Peter Gabriel: Play
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Peter Gabriel: Growing Up Live (koncert)
(2001) - Zpráva o stavu světa
(2001) - The Genesis Songbook
(2000) - My Generation
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1998) - Tout le monde en parle
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Recon
(1995) - Woodstock '94
(1994) - Souhvězdí Jodorowsky
(1994) - Secret World Live (koncert)
(1993) - MTV Video Music Awards 1993
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Gomorron
(1991) - Simple Truth, The: A Concert for Kurdish Refugees (koncert)
(1989) - Dance of Hope
(1989) - Povídky z New Yorku
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1988) - The Prince's Trust Rock Gala (koncert)
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Der Schwammerlkönig (TV seriál)
(1987) - Rockstop!
(1987) - The Day of Five Billion
(1987) - The Secret Policeman's Third Ball (divadelní záznam)
(1985) - Greenpeace Non-toxic Video Hits (hudební videoklip)
(1980) - Children in Need
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Arena (TV seriál)
(1964) - Top of the Pops

Peter Gabriel - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Peter Gabriel - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Gabriel 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Gabriel - zpěvák, skladatel

se narodil 13.2.1950 ve městě Woking, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Gabriel

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Peter Gabriel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°24’
7
 
LunaLuna:
Kozoroh
14°38’
5
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
28°43’
6
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°07’
6
R
MarsMars:
Váhy
11°01’
3
R
JupiterJupiter:
Vodnář
16°46’
6
 
SaturnSaturn:
Panna
17°41’
2
R
UranUran:
Rak
1°11’
11
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°10’
3
R
PlutoPluto:
Lev
16°49’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°47’
9
R
Černá LunaLilith:
Býk
3°37’
10
 
CheirónCheirón:
Střelec
19°57’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
8°05’
11
Domy:
Lev
17°52’
Vodnář
17°52’
2:
Panna
6°08’
8:
Ryby
6°08’
3:
Váhy
0°03’
9:
Beran
0°03’
Štír
2°15’
Býk
2°15’
5:
Střelec
11°48’
Blíženci
11°48’
6:
Kozoroh
18°51’
Rak
18°51’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
25°03’
11
Slun./Luna:
Vodnář
4°31’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »