Peter Gerety wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Gerety

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Providence, Rhode Island
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Peter Gerety - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.5.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Gerety 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Gerety
datum narození 17.5.1940
(herec, instagram)

Peter Gerety - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Mercy Street (TV seriál)
(2015) - Sneaky Pete (TV seriál)
(2015) - Daredevil (TV seriál)
(2014) - Cymbeline
(2014) - A Most Violent Year
(2013) - Muhammad Ali: Největší souboj
(2012) - Moje letní prázdniny
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2009) - Veřejní nepřátelé
(2009) - Policajt ze sámošky
(2009) - Nemocnice Mercy (TV seriál)
(2009) - My Dog Tulip
(2008) - Ztráta diamantové slzy
(2008) - Výměna
(2008) - Ve službách války
(2008) - Tvrdé palice
(2008) - Phoebe v říši divů
(2008) - Life on Mars
(2007) - The Black Donnellys (TV seriál)
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2006) - Usvědčeni (TV seriál)
(2006) - Unesený (TV seriál)
(2006) - Things That Hang from Trees
(2006) - Spojenec
(2006) - Brotherhood (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2006) - The Bedford Diaries (TV seriál)
(2005) - Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
(2005) - Válka světů
(2005) - Syriana
(2005) - Runaway
(2005) - Indocumentados
(2004) - Wrigley
(2004) - Second Best
(2004) - Looking for Kitty
(2003) - Virgin
(2002) - Benjamin Franklin (TV seriál)
(2002) - The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
(2002) - Prach a popel
(2002) - Lidi, co znám
(2002) - Hollywood v koncích
(2001) - 21. okrsek (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Svět podle Prota
(2001) - Soukromé lži
(2001) - Prokletí žlutozeleného škorpióna
(2000) - Legenda o slavném návratu
(2000) - Homicide: The Movie
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1998) - Anatomy of a 'Homicide: Life on the Street'
(1998) - Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five
(1998) - Montana
(1997) - Prince Street (TV seriál)
(1997) - Na vlastní pěst
(1997) - Komando (TV seriál)
(1996) - Vzala jsem si mrtvého muže
(1996) - Spáči
(1996) - Remember WENN (TV seriál)
(1996) - Public Morals (TV seriál)
(1996) - Přežila jsem Picassa
(1996) - On Seventh Avenue
(1995) - Central Park West (TV seriál)
(1994) - Zázrak v New Yorku
(1994) - Vlk
(1994) - Návrat Cagneyové a Laceyové
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
(1992) - Complex World
(1990) - The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1988) - American Experience (TV seriál)
(1988) - Ollie Hopnoodle's Haven of Bliss
(1986) - Případ neoprávněného zabití
(1985) - Papa Was a Preacher
(1985) - The Little Sister
(1984) - Dům Páně
(1984) - Concealed Enemies
(1983) - First Affair
(1983) - The Demon Murder Case
(1981) - The House of Mirth

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.5.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Gerety 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Gerety - herec

se narodil 17.5.1940 ve městě Providence, Rhode Island, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Gerety

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Peter Gerety
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
26°25’
 
LunaLuna:
Váhy
1°24’
 
MerkurMerkur:
Býk
21°09’
 
VenušeVenuše:
Rak
7°18’
 
MarsMars:
Blíženci
29°55’
 
JupiterJupiter:
Býk
0°16’
 
SaturnSaturn:
Býk
7°14’
 
UranUran:
Býk
22°15’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°48’
R
PlutoPluto:
Lev
0°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
18°16’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
27°16’
 
CheirónCheirón:
Rak
16°36’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »