Peter Lawford wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Lawford
(Peter Sydney Ernest Aylen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.9. 1923 - 08:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 61 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Peter Lawford - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
7.9.1923 - 08:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.9.1923 - 07:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Lawford 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Peter Lawford
datum narození 7.9.1923
(herec, instagram)

Peter Lawford - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - The JFK Assassination: The Jim Garrison Tapes
(1984) - Where Is Parsifal?
(1981) - Body and Soul
(1980) - Gypsy Angels
(1979) - Mysterious Island of Beautiful Women
(1979) - Highcliffe Manor (TV seriál)
(1979) - Angels' Brigade
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1975) - Gable: The King Remembered
(1975) - Růžové poupě
(1974) - To je ale zábava!
(1974) - The Phantom of Hollywood
(1974) - Just One More Time
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1972) - They Only Kill Their Masters
(1971) - A Step Out of Line
(1971) - Ellery Queen: Don't Look Behind You
(1971) - The Deadly Hunt
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Real Tom Kennedy Show
(1970) - Togetherness
(1970) - Ještě jednou
(1969) - I Due Kennedy
(1969) - Quarta parete
(1969) - Hook, Line & Sinker
(1969) - Den zamilovaných bláznů
(1968) - Skidoo
(1968) - Salt a Pepper
(1968) - Dobrý den, paní Campbellová!
(1967) - How I Spent My Summer Vacation
(1967) - Geheimnisse in goldenen Nylons
(1966) - The Oscar
(1966) - A Man Called Adam
(1965) - Sylvia
(1965) - Harlow
(1964) - Dead Ringer
(1962) - The Farmer's Daughter
(1962) - Sergeants 3
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Advise and Consent
(1961) - Password
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1960) - Special Gala to Support Kennedy Campaign
(1960) - Pepe
(1960) - Exodus
(1960) - Dannyho jedenáctka
(1959) - Hrstka statečných
(1957) - The Frank Sinatra Show
(1957) - The Thin Man (TV seriál)
(1956) - Screen Snapshots 8859: Mr. Rhythm's Holiday
(1954) - To by se mělo stát vám
(1954) - Dear Phoebe (TV seriál)
(1953) - Rogue's March
(1952) - You for Me
(1952) - The Hour of 13
(1952) - Kangaroo
(1952) - Just This Once
(1951) - Královská svatba
(1950) - Please Believe Me
(1949) - The Red Danube
(1949) - Little Women
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Velikonoční přehlídka
(1948) - The Ford Theatre Hour (TV seriál)
(1948) - On an Island with You
(1948) - Julia Misbehaves
(1947) - My Brother Talks to Horses
(1947) - It Happened in Brooklyn
(1947) - Good News
(1946) - Two Sisters from Boston
(1946) - Cluny Brownová
(1945) - The Picture of Dorian Gray
(1945) - Son of Lassie
(1944) - The Canterville Ghost
(1944) - Mrs. Parkington
(1944) - Dobrodružství Marka Twaina
(1944) - Bílé útesy doverské
(1943) - West Side Kid
(1943) - The Sky's the Limit
(1943) - The Purple V
(1943) - The Man from Down Under
(1943) - Someone to Remember
(1943) - Sherlock Holmes Faces Death
(1943) - Sahara
(1943) - Pilot #5
(1943) - Paris After Dark
(1943) - London Blackout Murders
(1943) - Immortal Sergeant
(1943) - Girl Crazy
(1943) - Flesh and Fantasy
(1943) - Corvette K-225
(1943) - Assignment in Brittany
(1943) - Above Suspicion
(1942) - V zajetí minulosti
(1942) - Thunder Birds
(1942) - Paní Miniverová
(1942) - Junior Army
(1942) - Eagle Squadron
(1942) - A Yank at Eton
(1938) - Falešný lord
(1931) - Poor Old Bill
(1931) - A Gentleman of Paris

Peter Lawford - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Peter Lawford - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.9.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Lawford 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Lawford - herec

se narodil 7.9.1923 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Lawford

Dnes se narodili
Spojené státy Eddie Murphy
(*1961) herec, scénárista, režisér, zpěvák

Spojené státy Alec Baldwin
(*1958) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Marlon Brando
(*1924) herec

Spojené státy Doris Day
(*1922) herečka

Spojené státy Jennie Garth
(*1972) herečka


Peter Lawford
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
13°37’
12
 
LunaLuna:
Rak
27°17’
10
 
MerkurMerkur:
Váhy
10°10’
1
 
VenušeVenuše:
Panna
12°46’
12
 
MarsMars:
Panna
3°58’
11
 
JupiterJupiter:
Štír
14°16’
2
 
SaturnSaturn:
Váhy
18°21’
1
 
UranUran:
Ryby
15°39’
6
R
NeptunNeptun:
Lev
18°52’
11
 
PlutoPluto:
Rak
12°07’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°08’
12
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°50’
8
 
CheirónCheirón:
Beran
20°15’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
13°46’
11
Domy:
Váhy
0°07’
Beran
0°07’
2:
Váhy
24°00’
8:
Beran
24°00’
3:
Štír
24°05’
9:
Býk
24°05’
Kozoroh
0°09’
Rak
0°09’
5:
Vodnář
6°11’
Lev
6°11’
6:
Ryby
6°15’
Panna
6°15’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
15°08’
11
Slun./Luna:
Lev
20°27’
11


Zítra slaví narozeniny
Nigérie Hugo Weaving
(*1960) herec

Spojené státy Robert Downey Jr.
(*1965) herec, zpěvák

Spojené státy Anthony Perkins
(*1932) herec, zpěvák

Česká republika Zdenka Procházková
(*1926) herečka, konferenciérka

Austrálie Heath Ledger
(*1979) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Johannes Brahms
(*1833 - 1897) německý hudební skladatel

Spojené státy Jesse James
(*1847 - 1882) zločinec, lupič, vrah

Německo Kurt Weill
(*1900 - 1950) skladatel

Spojené státy Ferde Grofé
(*1892 - 1972) skladatel, aranžér, pianista

Velká Británie Graham Greene
(*1904 - 1991) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »