Peter Lorre wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Lorre
(László Löwenstein)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.6. 1904 - 01:20h
Místo:
Ružomberok
Země:
Věk:
† 59 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.3.1964 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Peter Lorre - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
26.6.1904 - 01:20  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.6.1904 - 00:20  
SK, Ružomberok:
49°5' s.š., 19°18' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Lorre 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Lorre
datum narození 26.6.1904
(herec, instagram)

Peter Lorre - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie
(2003) - Satin and Silk
(2002) - Prisoner of Paradise
(2002) - Jahrhundert des Theaters, Das (TV seriál)
(2001) - Heroes of Horror
(1984) - Peter Lorre - Das doppelte Gesicht
(1977) - Hitlerova kariéra
(1964) - Plážová párty 2
(1964) - Patsy
(1964) - Komedie plná hrůz
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1963) - Havran
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - Historky hrůzy
(1962) - Five Weeks in a Balloon
(1961) - Voyage to the Bottom of the Sea
(1960) - The Best of the Post (TV seriál)
(1960) - Scent of Mystery
(1959) - The Big Circus
(1958) - Collector's Item
(1957) - The Sad Sack
(1957) - The Buster Keaton Story
(1957) - The Story of Mankind
(1957) - Hell Ship Mutiny
(1957) - Hedvábné punčochy
(1956) - Operation Cicero
(1956) - Meet Me in Las Vegas
(1956) - Congo Crossing
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - The Best of Broadway (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - Poraž ďábla
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - Der Verlorene
(1950) - Quicksand
(1950) - Double Confession
(1949) - Rope of Sand
(1948) - Casbah
(1947) - Má oblíbená brunetka
(1946) - The Verdict
(1946) - Three Strangers
(1946) - The Chase
(1946) - Black Angel
(1946) - The Beast with Five Fingers
(1945) - Hotel Berlin
(1945) - Confidential Agent
(1944) - The Mask of Dimitrios
(1944) - The Conspirators
(1944) - Passage to Marseille
(1944) - Jezinky a bezinky
(1944) - Hollywood Canteen
(1943) - The Constant Nymph
(1943) - The Cross of Lorraine
(1943) - Background to Danger
(1942) - The Boogie Man Will Get You
(1942) - Invisible Agent
(1942) - Casablanca
(1941) - They Met in Bombay
(1941) - The Face Behind the Mask
(1941) - Mr. District Attorney
(1941) - Maltézský sokol
(1941) - All Through the Night
(1940) - Věčný žid
(1940) - You'll Find Out
(1940) - Stranger on the Third Floor
(1940) - Strange Cargo
(1940) - I Was an Adventuress
(1940) - Island of Doomed Men
(1939) - Mr. Moto Takes a Vacation
(1939) - Mr. Moto's Last Warning
(1939) - Mr. Moto in Danger Island
(1938) - Mysterious Mr. Moto
(1938) - Mr. Moto Takes a Chance
(1938) - Mr. Moto's Gamble
(1938) - I'll Give a Million
(1937) - Think Fast, Mr. Moto
(1937) - Thank You, Mr. Moto
(1937) - Nancy Steele Is Missing!
(1937) - Lancer Spy
(1936) - Secret Agent
(1936) - Crack-Up
(1935) - Mad Love
(1935) - Crime and Punishment
(1934) - Muž, který věděl příliš mnoho
(1933) - Unsichtbare Gegner
(1933) - Les Requins du pétrole
(1933) - O čem ženy sní
(1933) - Du haut en bas
(1932) - Der Weiße Dämon
(1932) - Stupéfiants
(1932) - Schuß im Morgengrauen
(1932) - L. P. 1 neodpovídá
(1932) - Fünf von der Jazzband
(1931) - Vrah mezi námi
(1931) - Mann ist Mann
(1931) - Jeho Veličenstvo Krise
(1931) - Bomby nad Monte Carlem
(1930) - Der weiße Teufel
(1929) - Die Verschwundene Frau

Peter Lorre - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.6.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Lorre 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Lorre - herec

se narodil 26.6.1904 ve městě Ružomberok
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Lorre

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Peter Lorre
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
3°57’
2
 
LunaLuna:
Střelec
12°00’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
18°19’
1
 
VenušeVenuše:
Rak
0°33’
2
 
MarsMars:
Blíženci
26°53’
2
 
JupiterJupiter:
Beran
25°37’
12
 
SaturnSaturn:
Vodnář
20°30’
11
R
UranUran:
Střelec
27°42’
8
R
NeptunNeptun:
Rak
5°35’
2
 
PlutoPluto:
Blíženci
20°31’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
22°28’
5
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°48’
11
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°41’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
15°10’
7
Domy:
Býk
23°13’
Štír
23°13’
2:
Blíženci
18°30’
8:
Střelec
18°30’
3:
Rak
7°15’
9:
Kozoroh
7°15’
Rak
26°00’
Kozoroh
26°00’
5:
Lev
19°36’
Vodnář
19°36’
6:
Panna
26°43’
Ryby
26°43’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
24°37’
11
Slun./Luna:
Panna
22°58’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »