Peter O'Brien wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter O'Brien

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Murray Bridge
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec, režisér

Peter O'Brien - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
25.3.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter O'Brien 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter O'Brien
datum narození 25.3.1960
(herec, režisér, instagram)

Peter O'Brien - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Winter (TV seriál)
(2014) - Love of my Life
(2014) - The Killing Field
(2013) - Aim High in Creation
(2012) - Nevyřešená minulost
(2012) - Dangerous Remedy
(2012) - Careless Love
(2011) - The Guy Who Killed Paris Hilton
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - Hanyut/Almayer's Folly
(2011) - Crownies (TV seriál)
(2010) - Taneční akademie (TV seriál)
(2009) - :30 Seconds (TV seriál)
(2009) - X-Men Origins: Wolverine
(2009) - A World Away
(2009) - Pán času: Vody Marsu
(2008) - Rogue Nation (TV seriál)
(2008) - Ostré jako břitva (TV seriál)
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2007) - City Homicide (TV seriál)
(2006) - Smrtelná nákaza
(2006) - Noční můra
(2006) - Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
(2005) - Doctor Who Confidential (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Hell Has Harbour Views
(2004) - Through My Eyes
(2003) - Kód 11 - 14
(2002) - Zapomenutá přísaha
(2002) - White Collar Blue
(2002) - White Collar Blue (TV seriál)
(2002) - Mladí lvi (TV seriál)
(2001) - Nevinný
(2000) - Shades (TV seriál)
(2000) - Podvod
(1999) - Inside Film Awards (TV seriál)
(1999) - Ztracený svět (TV seriál)
(1999) - See How They Run
(1999) - Sally Marshall Is Not an Alien
(1999) - Sabrina, Down Under
(1999) - Queer as Folk (TV seriál)
(1999) - Queen Kat, Carmel & St Jude (TV seriál)
(1999) - Lovci pokladů (TV seriál)
(1998) - The Violent Earth (TV seriál)
(1998) - Ranaři (TV seriál)
(1998) - Minty (TV seriál)
(1998) - Halifaxová, soudní psychiatr - Plavání se žraloky
(1998) - Day of the Roses
(1998) - All Saints (TV seriál)
(1997) - Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)
(1997) - Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
(1996) - Vodní krysy (TV seriál)
(1996) - Shark Bay (TV seriál)
(1996) - Michael Collins
(1996) - Hotel de Love
(1994) - Vesničtí poldové (TV seriál)
(1994) - The Knock (TV seriál)
(1994) - Cardiac Arrest (TV seriál)
(1994) - The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Law of the Land (TV seriál)
(1992) - Crime Story (TV seriál)
(1991) - The Trials of Oz
(1990) - A Kink in the Picasso
(1990) - Cluedo (TV seriál)
(1989) - G.P. (TV seriál)
(1985) - Neighbours (TV seriál)
(1985) - The Henderson Kids (TV seriál)
(1985) - The Flying Doctors (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1983) - Taggart (TV seriál)
(1983) - Starting Out (TV seriál)
(1983) - Carson's Law (TV seriál)
(1979) - Prisoner (TV seriál)

Peter O'Brien - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.3.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter O'Brien 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter O'Brien - herec, režisér

se narodil 25.3.1960 ve městě Murray Bridge, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter O'Brien

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Peter O'Brien
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
4°50’
 
LunaLuna:
Ryby
12°27’
 
MerkurMerkur:
Ryby
12°09’
 
VenušeVenuše:
Ryby
11°36’
 
MarsMars:
Vodnář
24°00’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
2°36’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
17°32’
 
UranUran:
Lev
17°18’
R
NeptunNeptun:
Štír
8°37’
R
PlutoPluto:
Panna
4°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
24°15’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
25°06’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
29°56’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »