Peter Sasdy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Sasdy
(Peter George Sasdy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
režisér

Peter Sasdy - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
27.5.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Sasdy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Sasdy
datum narození 27.5.1935
(režisér, instagram)

Peter Sasdy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1992) - Witchcraft (TV seriál)
(1992) - Covington Cross (TV seriál)
(1991) - Sherlock Holmes a pekelný stroj
(1989) - Ending Up
(1987) - The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
(1987) - Imaginary Friends (TV seriál)
(1985) - Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
(1984) - Sweet Scent of Death
(1984) - The Late Nancy Irving
(1984) - Last Video and Testament
(1984) - Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
(1983) - The Lonely Lady
(1980) - The Two Faces of Evil
(1980) - Children of the Full Moon
(1980) - Hammer House of Horror (TV seriál)
(1979) - Minder (TV seriál)
(1978) - Return of the Saint (TV seriál)
(1977) - 1990 (TV seriál)
(1977) - Welcome to Blood City
(1975) - King Arthur, the Young Warlord
(1975) - I Don't Want to Be Born
(1973) - Great Mysteries (TV seriál)
(1972) - The Stone Tape
(1972) - Osudová hlídka
(1972) - Nothing But the Night
(1972) - Arthur of the Britons (TV seriál)
(1971) - Hands of the Ripper
(1971) - Countess Dracula
(1970) - Taste the Blood of Dracula
(1970) - The Spoils of Poynton (TV seriál)
(1969) - The Gold Robbers (TV seriál)
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1968) - Journey Into Darkness
(1967) - Wuthering Heights (TV seriál)
(1967) - Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
(1967) - Callan (TV seriál)
(1966) - King of the River (TV seriál)
(1966) - The Eye
(1965) - Time in Advance
(1965) - Out of the Unknown (TV seriál)
(1965) - The Midas Plague
(1964) - Story Parade (TV seriál)
(1964) - The Caves of Steel
(1961) - Harpers West One (TV seriál)
(1961) - Ghost Squad (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.5.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Sasdy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Sasdy - režisér

se narodil 27.5.1935 ve městě Budapešť
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Sasdy

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Peter Sasdy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
5°16’
 
LunaLuna:
Beran
2°58’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
28°01’
 
VenušeVenuše:
Rak
17°37’
 
MarsMars:
Váhy
6°37’
 
JupiterJupiter:
Štír
16°16’
R
SaturnSaturn:
Ryby
9°42’
 
UranUran:
Býk
3°21’
 
NeptunNeptun:
Panna
11°47’
 
PlutoPluto:
Rak
24°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
24°29’
R
Černá LunaLilith:
Panna
4°40’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
9°52’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »