Peter Šimun wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Šimun

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1955 (?)
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

Peter Šimun - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1955 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Šimun 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Peter Šimun
datum narození v roce *1955
(herec, instagram)

Peter Šimun - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2016) - Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)
(2016) - Rudý kapitán
(2015) - Wilsonov
(2015) - Johančino tajemství
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Kutyil s.r.o. (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2003) - Jesenná (zato) silná láska
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Kvet šťastia
(2000) - Zámok na juhu
(2000) - Polštář Jadvigy
(1999) - Hanele
(1999) - Egy tél az Isten háta mögött
(1998) - Ujo Váňa (divadelní záznam)
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Priateľstvá padajúceho lístia
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1997) - Armagedon na Grbe (divadelní záznam)
(1996) - Bud Bindi (TV seriál)
(1995) - Samota lásky
(1995) - Plášť
(1995) - Hu - hu bratia
(1995) - Dušička
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Na krásnom modrom Dunaji
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1993) - Slepý Geronimo a jeho brat
(1993) - Posledný coctail
(1993) - Handrigula
(1993) - Divadelná pieseň (divadelní záznam)
(1993) - Anděl milosrdenství
(1992) - Vymyslení ľudia
(1991) - Ženské oddelenie
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1991) - Pravda
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Konečná dolina
(1991) - Dido
(1990) - Zelený papagáj (divadelní záznam)
(1990) - Dávajte si pozor!
(1989) - Maškarný ples
(1989) - Kamene
(1988) - Tvár v rose
(1988) - Sedem jednou ranou
(1988) - Parazit
(1988) - Niekto ako ja
(1988) - Kúpeľňový hráč
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Mechanici
(1986) - Utekajme, už ide!
(1986) - Požičiam si koňa
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - S Marienkou do Bumbácova
(1984) - Dedinský sen
(1984) - Sladké starosti
(1984) - Král Drozdí brada
(1983) - Zajac na diaľnici
(1983) - Štvrtý rozmer
(1983) - Palculienka
(1983) - Muž nie je žiadúci
(1983) - Miesto pre dvoch osamelých cyklistov
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1980) - Veselé panie z Windsoru
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Muž, ktorého srdce je na vysočine
(1980) - Čarovná čaša
(1979) - Hra na telo
(1978) - Zhŕňajova nevesta
(1978) - Putička Li
(1977) - Biele vrany

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Šimun 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Šimun - herec

se narodil v roce *1955 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Šimun

Dnes se narodili
Spojené státy Bette Davis
(*1908) herečka

Spojené státy Gregory Peck
(*1916) herec

Spojené státy Spencer Tracy
(*1900) herec

Česká republika Petr Čtvrtníček
(*1964) herec

Velká Británie Peter Greenaway
(*1942) režisér, scénárista, kameraman, herec


Peter Šimun
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
27°39’
 
LunaLuna:
Váhy
13°51’
 
MerkurMerkur:
Panna
12°29’
 
VenušeVenuše:
Lev
24°41’
 
MarsMars:
Lev
26°13’
 
JupiterJupiter:
Lev
14°52’
 
SaturnSaturn:
Štír
15°22’
 
UranUran:
Rak
29°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°59’
 
PlutoPluto:
Lev
26°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
23°06’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
18°11’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°21’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jaromír Štětina
(*1943) senátor, novinář, válečný reportér, spisovatel, antikomunista

Německo Udo Dirkschneider
(*1952) zpěvák, zakladatel kapely U.D.O., dřívější člen Accept

Francie Nadar
(*1820) fotograf, průkopník portrétní fotografie, novinář, spisovatel

Itálie Karel Felix Sardinský
(*1765) sardinský král

Španělsko Maimonides
(*1135) rabín, židovský filosof, lékařem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charlton Heston
(*1923 - 2008) herec

Česká republika Karel Zeman
(*1910 - 1989) národní umělec, režisér, výtvarník, animátor, autor filmu Cesta do pravěku

Spojené státy Howard Hughes
(*1905 - 1976) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967 - 1994) kytarista, zpěvák Nirvany

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926 - 1997) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »