Peter Ustinov wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Ustinov
(Peter Alexander Freiherr von Ustinov)

Pohlaví:
Muž
Narození:
16.4. 1921 - 11:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 82 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec, dramatik, spisovatel

Peter Ustinov - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Holliday (B)
Datum narození a čas (místní čas):
16.4.1921 - 11:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
16.4.1921 - 10:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Ustinov 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Peter Ustinov
datum narození 16.4.1921
(herec, dramatik, spisovatel, instagram)

Peter Ustinov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Memòries de la tele
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2004) - Siberia: Railroad Through the Wilderness
(2003) - Charlie Chaplin - Les années suisses
(2003) - Zimní slunovrat
(2003) - Luther
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - The Will to Resist
(2002) - Salem Witch Trials (TV seriál)
(2001) - The 100 Greatest Kids TV Shows
(2001) - Die Zehn Gebote der Kreativität
(2001) - Stanley Kubrick: Život v obrazech
(2001) - In 80 Jahren um die Welt
(2001) - Viktorie a Albert
(2000) - Musik ohne Grenzen
(2000) - My Khmer Heart
(2000) - Majestät brauchen Sonne
(2000) - Deutschlandspiel
(1999) - On the Trail of Mark Twain (TV seriál)
(1999) - Ženich na útěku
(1999) - Farma zvířat
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - A Royal Birthday Celebration
(1998) - Stiff Upper Lips
(1998) - Planet Ustinov (TV seriál)
(1997) - Legenden (TV seriál)
(1995) - Starožitníkův krám
(1995) - The Phoenix and the Magic Carpet
(1995) - An Evening with Sir Peter Ustinov
(1993) - Wings of the Red Star MIG Force (TV seriál)
(1993) - Inside the Vatican (TV seriál)
(1992) - Lék pro Lorenza
(1990) - The Orchestra
(1990) - C'era un castello con 40 cani
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Granpa
(1989) - Francouzská revoluce
(1988) - Schůzka se smrtí
(1988) - The Secret Identity of Jack the Ripper
(1987) - Universum (TV seriál)
(1986) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1986) - World Challenge
(1986) - Vražda o třech dějstvích
(1986) - Russia (TV seriál)
(1986) - Hra na vraždu
(1985) - Třináct u stolu
(1984) - Memed My Hawk
(1984) - Abgehört
(1983) - Imaginary Friends
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - The Search for Santa Claus
(1981) - Charlie Chan a kletba Dračí královny
(1981) - Grendel Grendel Grendel
(1981) - The Great Muppet Caper
(1979) - Through Joy and Beyond
(1979) - Morte no Tejo
(1979) - Vydra Tarka
(1979) - Doktor Puclík (TV seriál)
(1979) - Budeme hubnout společně
(1979) - Ashanti
(1978) - Death on the Nile: Making of Featurette
(1978) - Zloděj z Bagdádu
(1978) - Winds of Change
(1978) - Smrt na Nilu
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - Over Easy
(1977) - Un taxi mauve
(1977) - Oyaro nezumi no fushingina tabi
(1977) - The Mermaid Frolics (divadelní záznam)
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1977) - Dvojčata
(1977) - Doppio delitto
(1976) - La nuit des Césars
(1976) - Poklad na ostrově Matecumbe
(1976) - Loganův útěk
(1976) - Kein Abend wie jeder andere
(1975) - One of Our Dinosaurs Is Missing
(1973) - Je später der Abend ...
(1973) - Burt Bacharach: Opus No. 3
(1973) - Robin Hood
(1972) - Hammersmith Is Out
(1972) - Clochemerle (TV seriál)
(1971) - Gideon
(1971) - Babar Comes to America
(1970) - Aquarius
(1970) - The Festival Game
(1970) - A Storm in Summer
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Viva Max!
(1968) - The Story of Babar, the Little Elephant
(1968) - Klapzubova jedenáctka (TV seriál)
(1968) - Hot Millions
(1968) - Blackbeard's Ghost
(1967) - The Comedians in Africa
(1967) - Komedianti
(1966) - Barefoot in Athens
(1965) - Michelangelo: The Last Giant
(1965) - Lady L
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1964) - Topkapi
(1964) - The Peaches
(1963) - Království u moře
(1963) - La Donna nel mondo
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Billy Budd
(1961) - Romanoff and Juliet
(1960) - Spartakus
(1960) - Poutníci za sluncem
(1959) - Adventures of Mr. Wonderbird
(1957) - Theatre Night (TV seriál)
(1957) - Les Espions
(1957) - Angelo è sceso a Brooklyn, Un
(1956) - Girovaghi, I
(1955) - This Is Your Life (TV seriál)
(1955) - We're No Angels
(1955) - The Moment of Truth
(1955) - Lola Montès
(1954) - Lecture pour tous
(1954) - Egypťan Sinuhet
(1954) - Beau Brummell
(1953) - Panorama (TV seriál)
(1951) - Quo Vadis
(1951) - Kouzelná skříňka
(1951) - Hotel Sahara
(1950) - Odette
(1949) - Private Angelo
(1945) - Nehynoucí sláva
(1944) - Cesta vpřed
(1943) - The New Lot
(1942) - Výlet do Němec
(1942) - One of Our Aircraft Is Missing
(1942) - Let the People Sing
(1940) - Mein Kampf - My Crimes
(1940) - Hullo Fame

Peter Ustinov - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Peter Ustinov - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Peter Ustinov - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1928) Bella Darvi

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.4.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Ustinov 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Ustinov - herec, dramatik, spisovatel

se narodil 16.4.1921 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Ustinov

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Peter Ustinov
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
25°52’
10
 
LunaLuna:
Lev
9°01’
2
 
MerkurMerkur:
Beran
3°34’
10
 
VenušeVenuše:
Býk
5°51’
11
R
MarsMars:
Býk
16°04’
11
 
JupiterJupiter:
Panna
9°31’
3
R
SaturnSaturn:
Panna
18°57’
3
R
UranUran:
Ryby
8°17’
9
 
NeptunNeptun:
Lev
10°58’
2
R
PlutoPluto:
Rak
6°55’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
27°25’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
0°36’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
10°50’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
5°09’
5
Domy:
Rak
22°00’
Kozoroh
22°00’
2:
Lev
7°49’
8:
Vodnář
7°49’
3:
Lev
27°01’
9:
Vodnář
27°01’
Panna
23°17’
Ryby
23°17’
5:
Štír
1°04’
Býk
1°04’
6:
Střelec
16°12’
Blíženci
16°12’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
22°38’
11
Slun./Luna:
Blíženci
17°26’
12


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »