Peter Vaughan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Vaughan
(Peter Ewart Olm)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wem, Anglie
Země:
Věk:
† 93 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Peter Vaughan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.4.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Vaughan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Vaughan
datum narození 4.4.1923
(herec, instagram)

Peter Vaughan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Albatros
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2008) - Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
(2008) - Je tady někdo?
(2007) - Christmas at the Riviera
(2007) - Horší než smrt
(2004) - Ronnie Barker: A BAFTA Tribute
(2004) - Perly královny ze Sáby
(2004) - Doktor Martin (TV seriál)
(2004) - Beauty
(2003) - Matka
(2003) - Margery and Gladys
(2003) - Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher
(2003) - Čtvrtek dvanáctého
(2002) - Porota (TV seriál)
(2001) - Kiss Kiss (Bang Bang)
(2000) - Zeměpisná délka
(2000) - Vyšetřování naslepo II - Království slepých
(2000) - The Thing About Vince (TV seriál)
(2000) - Lorna Doone
(2000) - Hotel Splendide
(2000) - Desáté království (TV seriál)
(2000) - Canone inverso - making love
(1999) - Ideální manžel
(1999) - Hornblower - Žabáci a Langusty
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - Legenda o "1900"
(1998) - The Good Son
(1998) - Bídníci
(1997) - Parta
(1997) - The Moonstone
(1996) - Our Friends in the North (TV seriál)
(1996) - Čarodějky ze Salemu
(1996) - Bomba pro Greenwich
(1995) - Oliver's Travels (TV seriál)
(1995) - The Choir (TV seriál)
(1994) - Hildegard of Bingen
(1994) - Smrt pampeliškám (TV seriál)
(1994) - Otčina
(1993) - Srdce temnoty
(1993) - Soumrak dne
(1993) - Circle of Deceit
(1991) - Záhada Boscombského údolí
(1991) - Prisoner of Honor
(1990) - Nightingales (TV seriál)
(1990) - Měsíční hory
(1990) - Chillers (TV seriál)
(1990) - Hazardér (TV seriál)
(1989) - Král větru
(1989) - Countdown to War
(1988) - War and Remembrance (TV seriál)
(1988) - Kdo je Bourne? (TV seriál)
(1988) - Game, Set, and Match (TV seriál)
(1988) - Codename: Kyril
(1987) - When We Are Married
(1987) - Our Geoff
(1987) - Harry's Kingdom
(1987) - Coast to Coast
(1986) - Strašidelné líbánky
(1986) - Sins (TV seriál)
(1986) - Season's Greetings
(1986) - Monte Carlo
(1986) - Mat po česku
(1986) - Kate Bush: The Whole Story
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
(1985) - Brazil
(1984) - Under the Hammer
(1984) - Na ostří nože
(1984) - Forbidden
(1983) - Jamaica Inn
(1982) - Coming Out of the Ice
(1981) - Zloději času
(1981) - Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
(1981) - Francouzova milenka
(1980) - Fox (TV seriál)
(1980) - The Crucible
(1980) - The Badness Within Him
(1979) - Svítání Zuluů
(1979) - Kdo bručí v base
(1979) - The Danedyke Mystery (TV seriál)
(1978) - Freedom of the Dig
(1978) - The Doombolt Chase (TV seriál)
(1977) - Valentino
(1977) - Citizen Smith (TV seriál)
(1974) - 11 Harrowhouse
(1974) - The Pallisers (TV seriál)
(1974) - Symptoms
(1974) - Porridge (TV seriál)
(1974) - Malachiův záliv
(1974) - Intimate Reflections
(1974) - Härte 10 (TV seriál)
(1974) - Fall of Eagles (TV seriál)
(1973) - The Return
(1973) - Podzemní pevnost
(1973) - Masakr v Římě
(1973) - Mackintoshův člověk
(1973) - Glorious Miles
(1973) - The Eyes Have It
(1972) - A Warning to the Curious
(1972) - The Pied Piper
(1972) - No Exit (TV seriál)
(1972) - Divoký Mesiáš
(1971) - Strašáci
(1970) - Taste of Excitement
(1970) - Očitý svědek
(1970) - Emma's Time
(1970) - The Cellar and the Almond Tree
(1970) - Big Brother (TV seriál)
(1969) - The Gold Robbers (TV seriál)
(1969) - Alfréd Veliký
(1968) - Stužka písku
(1968) - Hammerhead
(1968) - The Drummer and the Bloke
(1968) - The Bofors Gun
(1967) - This Way for Murder
(1967) - The Man Outside
(1967) - The Naked Runner
(1967) - Firebrand
(1965) - Rotten to the Core
(1965) - Knock on Any Door (TV seriál)
(1965) - Die! Die! My Darling!
(1964) - Smokescreen
(1963) - Vítězové
(1963) - The Punch and Judy Man
(1963) - Maupassant (TV seriál)
(1963) - The Horse Without a Head
(1963) - Dimensions of Fear (TV seriál)
(1962) - Oliver Twist (TV seriál)
(1962) - I Thank a Fool
(1962) - The Devil's Agent
(1961) - Two Living, One Dead
(1961) - Top Secret (TV seriál)
(1961) - A Book with Chapters in It
(1960) - Městečko prokletých
(1960) - Deadline Midnight (TV seriál)
(1959) - Nenávist
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.4.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Vaughan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Vaughan - herec

se narodil 4.4.1923 ve městě Wem, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Vaughan

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Peter Vaughan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
13°41’
 
LunaLuna:
Štír
25°22’
 
MerkurMerkur:
Beran
9°13’
 
VenušeVenuše:
Ryby
3°51’
 
MarsMars:
Býk
22°01’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°35’
R
SaturnSaturn:
Váhy
17°01’
R
UranUran:
Ryby
15°13’
 
NeptunNeptun:
Lev
15°31’
R
PlutoPluto:
Rak
9°06’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
19°23’
R
Černá LunaLilith:
Beran
20°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°43’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »