Peter Weller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Peter Weller
(Peter Frederick Weller)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.6. 1947 - 04:47h
Místo:
Stevens Point, Wisconsin
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Peter Weller - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.6.1947 - 04:47  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.6.1947 - 10:47  
US, Stevens Point:
44°31' s.š., 89°34' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Peter Weller 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Peter Weller
datum narození 24.6.1947
(herec, instagram)

Peter Weller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2016) - Yamasong: March of the Hollows
(2014) - The Real History of Science Fiction (TV seriál)
(2014) - Krvavý Bangkok
(2013) - Star Trek: Do temnoty
(2013) - Repentance
(2013) - Batman: Návrat Temného rytíře, část 2.
(2012) - Parťáci (TV seriál)
(2012) - Longmire (TV seriál)
(2012) - Dračí oči
(2012) - Batman: Návrat Temného rytíře, část 1.
(2011) - Strange Septembers: The Hill Abduction & the Exeter Encounter
(2011) - Přinucen k boji
(2011) - Franklin a Bash (TV seriál)
(2010) - Once Fallen
(2008) - Speechless
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Kořist
(2006) - Budování říše (TV seriál)
(2006) - Zdánlivě snadné
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Man of God
(2005) - Dobrodružství Poseidonu
(2005) - A proč já?
(2003) - Pojídač hříchů
(2002) - Odyssey 5
(2002) - Odysea 5 (TV seriál)
(2001) - Flesh + Steel: The Making of 'RoboCop'
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Dvojitý podraz
(2000) - Intimate Portrait: Patricia Heaton
(2000) - Vražedné lži
(2000) - Nakažen
(2000) - Hodina stínů
(2000) - Exitus
(2000) - Dark Prince: The True Story of Dracula
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Saturday Night Live 25
(1999) - Nepřítel mého nepřítele
(1998) - Věž prvorozeného
(1997) - Intimate Portrait: Jacquline Bisset
(1997) - Vysoká hra
(1997) - End of Summer
(1995) - Za mraky
(1995) - Screamers - Hlasy z podzemí
(1995) - Present Tense, Past Perfect
(1995) - Mocná Afrodité
(1995) - Decoy
(1994) - Nová éra
(1994) - Náhradní žena
(1994) - Lakota Woman: Siege at Wounded Knee
(1993) - The Celebrity Guide to Entertaining
(1993) - Sunset Grill
(1993) - Partners
(1992) - Naked Making Lunch
(1992) - Fifty Fifty
(1991) - Nahý oběd
(1991) - Cesta k bankrotu
(1990) - Women and Men: Stories of Seduction
(1990) - RoboCop 2
(1990) - Duhová cesta
(1989) - Leviathan
(1989) - Cat Chaser
(1988) - El Túnel
(1988) - Blue Jean Cop
(1987) - The Making of 'RoboCop'
(1987) - RoboCop
(1986) - A Killing Affair
(1986) - Apology
(1984) - Prvorozený
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Zlo neznámého původu
(1983) - Two Kinds of Love
(1983) - Kentucky Woman
(1982) - Střílejte na měsíc
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1980) - Tak mi řekni, co chceš
(1979) - Butch a Sundance: Začátky
(1978) - Mourning Becomes Electra (TV seriál)
(1975) - The Silence
(1973) - The Man Without a Country
(1973) - Kojak (TV seriál)

Peter Weller - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Peter Weller - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1956) Sela Ward
(*1939) Ali MacGraw

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.6.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Peter Weller 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Peter Weller - herec

se narodil 24.6.1947 ve městě Stevens Point, Wisconsin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Peter Weller

Dnes se narodili
Spojené státy Lisa Bonet
(*1967) herečka

Česká republika Karel Hynek Mácha
(*1810) básník

Francie Henri Charrière
(*1906) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Kanada Diana Krall
(*1964) zpěvačka, pianistka

Spojené státy Francesca Scorsese
(*1999) herečka, dcera Martina Scorseseho


Peter Weller
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
2°05’
12
 
LunaLuna:
Panna
18°37’
4
 
MerkurMerkur:
Rak
25°17’
1
 
VenušeVenuše:
Blíženci
12°48’
12
 
MarsMars:
Býk
25°12’
11
 
JupiterJupiter:
Štír
18°22’
5
 
SaturnSaturn:
Lev
7°13’
2
 
UranUran:
Blíženci
22°33’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°01’
4
 
PlutoPluto:
Lev
11°46’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
0°54’
12
 
Černá LunaLilith:
Kozoroh
16°03’
7
 
CheirónCheirón:
Štír
2°20’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
24°40’
4
Domy:
Rak
8°08’
Kozoroh
8°08’
2:
Rak
26°34’
8:
Kozoroh
26°34’
3:
Lev
16°51’
9:
Vodnář
16°51’
Panna
12°34’
Ryby
12°34’
5:
Váhy
17°35’
Beran
17°35’
6:
Střelec
0°15’
Blíženci
0°15’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
10°21’
11
Slun./Luna:
Lev
10°21’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Clark Gable
(*1901 - 1960) herec, top star zvaný the King

Spojené státy Bob Smith
(*1879 - 1950) chirurg, Dr. Bob - spoluzakladatel AA (Anonymní Alkoholici)

Německo Carl von Linde
(*1842 - 1934) vynálezce

Velká Británie Alan Watts
(*1915 - 1973) anglický básník

Rakousko Camillo Sitte
(*1843 - 1903) urbanista, architekt, malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »