Petr Bende wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Bende

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1977 (?)
Země:
Věk:
41 let
Povolání:
zpěvák

Petr Bende - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1977 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Bende 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Bende
datum narození v roce *1977
(zpěvák, instagram)

Petr Bende - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Poslední zhasne
(2014) - TýTý 2013
(2014) - Atlet roku 2014
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Galashow s latinou V
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Lucie Vondráčková: Z dětské hvězdy českou slavicí
(2012) - Limuzína
(2011) - Vínečko
(2011) - Uchem jehly
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Dobré ráno s Jedničkou
(2011) - Česko Slovenská SuperStar
(2011) - Ceny Anděl 2010
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prominenti
(2010) - Kapka naděje
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Pelíšky slavných
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Fakta Barbory Tachecí
(2009) - Česká miss 2009
(2009) - Atlet roku 2009
(2009) - Tajemství celebrit
(2009) - Karel Gott 70 (koncert)
(2009) - ČT Live - Petr Bende & hosté (koncert)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Mejdan roku z Václaváku 2008
(2008) - Limuzína
(2008) - Bravo tv
(2008) - Strom naděje a splněných přání (koncert)
(2007) - 5 proti 5
(2007) - SuperDuety
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2006) - StarDance aneb když hvězdy tančí
(2006) - Před půlnocí
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Veselé vánoční (pří)hody
(2005) - Silvestr 2005
(2005) - Neuvěřitelný svět rekordů a kuriozit
(2005) - Inbox
(2004) - Česko hledá SuperStar
(2000) - Pod pokličkou
(1999) - Noc s Andělem
(1998) - Sama doma
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Dobré ráno

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Bende 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Bende - zpěvák

se narodil v roce *1977 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Bende

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Petr Bende
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°49’
 
LunaLuna:
Blíženci
3°42’
 
MerkurMerkur:
Panna
13°10’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°30’
 
MarsMars:
Blíženci
14°53’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
27°50’
 
SaturnSaturn:
Lev
19°47’
 
UranUran:
Štír
7°55’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°26’
R
PlutoPluto:
Váhy
12°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
18°15’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
11°51’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°46’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »