Petr Brukner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Brukner

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Petr Brukner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1943 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Brukner 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Petr Brukner
datum narození v roce *1943
(herec, instagram)

Petr Brukner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Policejní historky
(2014) - Tři bratři
(2013) - Proso - opereta DJC (koncert)
(2013) - Hledá se prezident
(2011) - Příběhy slavných: Všeuměl
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2010) - 13. komnata Jana Kašpara
(2010) - České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadelní záznam)
(2010) - Automatic for the People
(2008) - Retro
(2007) - 40 let Divadla Járy Cimrmana aneb Ze hry do hry (divadelní záznam)
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Dobytí severního pólu (divadelní záznam)
(2006) - Dlouhý, široký a krátkozraký (divadelní záznam)
(2006) - Cimrman v říši hudby (divadelní záznam)
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2004) - Afrika aneb Češi mezi lidožravci (divadelní záznam)
(2002) - Hrobové se otvírají - noc
(2001) - Švestka (divadelní záznam)
(2000) - Záskok aneb Cimrman v Národním divadle
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1998) - Vše pro firmu
(1997) - Cimrmani
(1997) - Záskok (divadelní záznam)
(1997) - Posel z Liptákova (divadelní záznam)
(1997) - Lijavec (divadelní záznam)
(1996) - Lotrando a Zubejda
(1996) - Dvě z policejní brašny
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1995) - Nesmluvená setkání
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1991) - Žebrácká opera
(1991) - Obecná škola
(1991) - Cimrman sobě
(1990) - Tvrdý chleba
(1990) - Plivník
(1988) - Prokletí domu Hajnů
(1988) - Pan Tau
(1987) - Nejistá sezóna
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV seriál)
(1986) - Černá punčocha
(1985) - Galasuperšou
(1985) - Vesničko má středisková
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Kulový blesk
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Na samotě u lesa
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Třicet panen a Pythagoras

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Brukner 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Brukner - herec

se narodil v roce *1943 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Brukner

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Petr Brukner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
27°38’
 
LunaLuna:
Štír
22°30’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
3°47’
R
VenušeVenuše:
Rak
9°05’
 
MarsMars:
Ryby
24°07’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°43’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
13°31’
 
UranUran:
Blíženci
4°13’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°24’
R
PlutoPluto:
Lev
5°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
20°10’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°29’
 
CheirónCheirón:
Lev
23°35’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »