Petr Čepek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Čepek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
20.9.1994 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec

Petr Čepek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.9.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Čepek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Čepek
datum narození 16.9.1940
(herec, instagram)

Petr Čepek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Tajemství Petra Čepka
(2008) - Ve dvou se to lépe táhne
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1998) - Kázání rybám (TV seriál)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1994) - Mýtická trilogie
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - Záhada hlavolamu
(1993) - Lekce Faust
(1992) - Život a dílo skladatele Foltýna
(1992) - ...a odpusť jim jejich viny
(1991) - Wolfgang A. Mozart
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1991) - Sokratův podzim
(1991) - Obecná škola
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Vyvěste fangle
(1990) - Svědek umírajícího času
(1990) - Křížová vazba
(1990) - Byli jsme to my?
(1989) - Skřivánčí ticho
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Kainovo znamení
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Cesta na jihozápad
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Prokletí domu Hajnů
(1988) - Kdoví, kdy začne svítat
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Dobří holubi se vracejí
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zatmění všech sluncí
(1987) - Ohňostroj v Aspern
(1987) - Mág
(1987) - Fanynka
(1987) - Bitva na kopci
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Krajina s nábytkem
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1986) - Horečka
(1985) - Vesničko má středisková
(1985) - Věčný Faust
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Mít někoho do deště
(1985) - Křídlovka pro Majoránka
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Rozpuštěný a vypuštěný
(1984) - Prodloužený čas
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Tři veteráni
(1983) - Slavnosti sněženek
(1983) - Putování Jana Amose
(1983) - O statečném kováři
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Portrét
(1982) - Páv není jediný
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Hraj, jak kvetou stromy
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Tři v tom (divadelní záznam)
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Noční jezdci
(1981) - Kamenný orchestr
(1981) - Bocianie hniezdo (TV seriál)
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Zánik domu Usherů
(1980) - Trhák
(1980) - Postřižiny
(1980) - Najatý klaun
(1980) - Loupežnická pohádka
(1979) - Ráno pod mesiacom
(1979) - Hordubal
(1979) - Diagnóza smrti
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Přitažlivost země
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Pohádka o ebenovém koni
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Pan Tau - Noc v safari
(1978) - Pan Tau a kouzelnice
(1978) - Kočičí princ
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Poslední zkouška
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Jak zničit vlastní mužstvo
(1976) - Rok má šesť dní
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Bílá růže
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Skopová kýta
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Jak přijít o život
(1974) - Eskulapův přístav
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Toulavý Engelbert
(1973) - Cestující se připraví k odletu
(1972) - V ponorkovém pásmu
(1972) - Návraty
(1972) - Morgiana
(1972) - Dotek motýla
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Princ Bajaja
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Babička
(1970) - Noční můry
(1970) - Nahota
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Ezop
(1969) - Adelheid
(1968) - Ohlédnutí
(1967) - Údolí včel
(1967) - Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
(1966) - Hotel pro cizince
(1963) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1961) - Vyvolení

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Čepek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Čepek - herec

se narodil 16.9.1940 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Čepek

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Petr Čepek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
23°27’
 
LunaLuna:
Ryby
22°14’
 
MerkurMerkur:
Váhy
3°27’
 
VenušeVenuše:
Lev
7°53’
 
MarsMars:
Panna
17°44’
 
JupiterJupiter:
Býk
15°26’
R
SaturnSaturn:
Býk
14°25’
R
UranUran:
Býk
26°02’
R
NeptunNeptun:
Panna
25°10’
 
PlutoPluto:
Lev
3°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°48’
R
Černá LunaLilith:
Beran
10°48’
 
CheirónCheirón:
Rak
28°59’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »