Petr Jákl st. wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Jákl st.

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1941 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herec, kaskadér, sportovec

Petr Jákl st. - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1941 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Jákl st. 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Petr Jákl st.
datum narození v roce *1941
(herec, kaskadér, sportovec, instagram)

Petr Jákl st. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1995) - Film o filmu: Cesta peklem
(1995) - Cesta peklem
(1994) - Nexus
(1993) - Swing Kids
(1993) - Kanárská spojka
(1992) - Prague
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Kafka
(1990) - Poslední motýl
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1987) - Dotyky
(1987) - Copak je to za vojáka...
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Oldřich a Božena
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1980) - Temné slunce
(1980) - Svítalo celou noc
(1980) - Rytmus 1934
(1980) - Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
(1980) - Blues pro EFB
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Julek
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Já jsem Stěna smrti
(1977) - Sázka na třináctku
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Oddechový čas
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Ať žijí duchové!
(1977) - Adéla ještě nevečeřela
(1976) - Smrt na černo
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - Osvobození Prahy
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Smrt si vybírá
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1969) - Slasti Otce vlasti

Petr Jákl st. - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Jákl st. 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Jákl st. - herec, kaskadér, sportovec

se narodil v roce *1941 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Jákl st.

Dnes se narodili
Spojené státy Grace Kelly
(*1929) herečka, monacká kněžna

Česká republika Jiří Pecha
(*1944) herec

Spojené státy Anne Hathaway
(*1982) herečka, scénáristka

Česká republika Ester Krumbachová
(*1923) režisérka, dramatička, spisovatelka, scenáristka, výtvarnice, scénografka a kostýmní návrhářka

Kanada Ryan Gosling
(*1980) herec, zpěvák


Petr Jákl st.
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
24°09’
 
LunaLuna:
Štír
26°44’
 
MerkurMerkur:
Střelec
21°04’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°53’
 
MarsMars:
Beran
18°27’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
15°19’
R
SaturnSaturn:
Býk
22°54’
R
UranUran:
Býk
27°19’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°48’
 
PlutoPluto:
Lev
5°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
17°39’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
1°31’
 
CheirónCheirón:
Lev
14°15’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy William Holden
(*1918 - 1981) herec

Spojené státy Stan Lee
(*1922 - 2018) herec, scénárista, vydavatel

Spojené státy Joseph Cannon
(*1836 - 1926) právník, politik

Itálie Giuseppe Casari
(*1922 - 2013) fotbalista

Itálie Umberto Giordano
(*1867 - 1948) italský



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BýkBýku
ukázat kalendář »