Petr Kostka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Kostka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec

Petr Kostka - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1938 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Kostka 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Kostka
datum narození v roce *1938
(herec, instagram)

Petr Kostka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - Koncert pro 3792 terezínských hvězd (koncert)
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2014) - Piknik
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2012) - Zrcadlo tvého života
(2012) - Tajemství rodu
(2012) - Školní výlet
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2011) - Ztracené adresy
(2011) - Legendární historky
(2011) - Česko na talíři
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV seriál)
(2011) - Ta třetí
(2011) - Rodinka (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Rodinka
(2010) - Famílie (divadelní záznam)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV seriál)
(2009) - S otevřeným hledím
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Hvězda mého srdce
(2008) - Chvíle pravdy (divadelní záznam)
(2006) - 13. komnata Stanislava Fišera
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2005) - Ceny Thálie 2004
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2005) - Království potoků
(2004) - Vladimír Menšík - 75
(2004) - Ceny Thálie 2003
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Moskovskaja saga (TV seriál)
(2003) - Předčasná úmrtí: Největší z českých pierotů
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Ideální manžel
(2001) - Help For You
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Podzimní zahrada (divadelní záznam)
(1999) - Věšák
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Rozloučení
(1998) - Genij vlasti
(1998) - Dvě washingtonská ohlédnutí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Bolkoviny
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - O zlé a dobré vodě
(1997) - O třech ospalých princeznách
(1997) - Konečně v novém
(1997) - Arrowsmith (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Štěstí krále Alfonse
(1996) - Smrt v zahradě Girardinů
(1996) - Poprask na laguně (divadelní záznam)
(1996) - Není houba jako houba
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - O Šedivákovi
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Kean
(1994) - Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický)
(1994) - Třetí noc pro čaroděje
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Misie
(1994) - Lidumil
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Schodiště
(1993) - Půlnoční večeře
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Modrý pták
(1993) - In flagranti
(1992) - Zvuky domova
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Šplhající profesor
(1992) - Shapirovy rukopisy
(1992) - Pravda a lež
(1992) - Píseň z jižních Čech
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Tedaldo a Elisa
(1991) - Tajemství
(1991) - Prosím, vaše lordstvo!
(1991) - Král a zloděj
(1990) - Závrať
(1990) - Záhada tří kapitánů
(1990) - Vlci
(1990) - Trojlístek (TV seriál)
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Husarská čest
(1990) - Duch času
(1990) - Dcera národa
(1989) - Ostrov malého draka
(1989) - O podezíravém králi
(1989) - O kouzelné šišce
(1989) - Na letním bytě
(1989) - Evropa tančila valčík
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Motanice
(1988) - Dvě z Paříže
(1988) - Bludiště cest
(1987) - Zykovovi
(1987) - Polom v bezvětří (TV seriál)
(1987) - Nezkušený duch
(1987) - Měsíční noc
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1986) - XYZ
(1986) - Případ nevinné řeky
(1986) - Pan Pickwick
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - O Popelákovi
(1986) - My holky z městečka (TV seriál)
(1985) - Vévodkyně valdštejnských vojsk (divadelní záznam)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Psohlavci
(1985) - Matka (divadelní záznam)
(1985) - Drahý Bedřichu
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Slečna Máry
(1984) - My všichni školou povinní (TV seriál)
(1984) - Komediant
(1984) - Koloběžka první
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Bandité
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Větrná setba
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Psí kůže
(1983) - Naši furianti (divadelní záznam)
(1983) - Moje srdcová sedma (TV seriál)
(1983) - Levé křídlo
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Zahrada dětí
(1982) - Tři spory: Spor herečky Kvapilové
(1982) - Salvador, sedmnáctého března krátce po páté
(1982) - Pouť králů
(1982) - Odstřel
(1982) - Karlův most
(1982) - Jako bychom se ani neznali (divadelní záznam)
(1982) - Hamlet (divadelní záznam)
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Tot-Amor
(1981) - Sůl země (TV seriál)
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1980) - 1. máj 1890
(1980) - Živá voda
(1980) - Zlodějská komedie
(1980) - Starožitníkův krám
(1980) - Romaneto
(1979) - Zadržitelný vzestup Arthura Uie (divadelní záznam)
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Zamřížované zrcadlo
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Přání
(1978) - Padavka
(1978) - Odměna
(1978) - Miluji Tě
(1978) - Adriana
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Rose Marie
(1977) - Most
(1977) - Malér
(1977) - Láska poručíka Bentze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak vytrhnout velrybě stoličku
(1977) - Idiotka
(1977) - Dům na konci města
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Ženitba
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Slečna Meg a talíř Ming
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Milenci z kiosku (divadelní záznam)
(1975) - Matka (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Útěk
(1974) - Robinsonka
Petr Kostka - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Kostka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Kostka - herec

se narodil v roce *1938 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Kostka

Dnes se narodili
Spojené státy Benicio Del Toro
(*1967) herec, scénárista, režisér

Česká republika Hugo Haas
(*1901) herec, režisér

Česká republika Jana Paulová
(*1955) herečka, zpěvačka

Česká republika Simona Krainová
(*1973) herečka, modelka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930) sportovec, herec, kaskadér


Petr Kostka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
19°53’
 
LunaLuna:
Střelec
3°31’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
6°36’
 
VenušeVenuše:
Rak
21°25’
 
MarsMars:
Rak
2°56’
 
JupiterJupiter:
Ryby
2°05’
 
SaturnSaturn:
Beran
16°02’
 
UranUran:
Býk
15°46’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°24’
 
PlutoPluto:
Rak
28°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
25°39’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
8°26’
 
CheirónCheirón:
Rak
1°17’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stanislav Neumann
(*1902 - 1975) herec, syn S. K. Neumanna

Itálie Umberto Eco
(*1932 - 2016) prozaik, estetik, sémiolog a literární vědec

Rakousko Friedensreich Hundertwasser
(*1928 - 2000) architekt, malíř, umělec, vizionář, samorost

Německo Georg Büchner
(*1813 - 1837) scénárista

Norsko Knut Hamsun
(*1859 - 1952) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »