Petr Kotvald wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Kotvald

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
zpěvák, tanečník, herec

Petr Kotvald - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Kotvald 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Kotvald
datum narození v roce *1959
(zpěvák, tanečník, herec, instagram)

Petr Kotvald - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Muzikál aneb Cesty ke štěstí
(2015) - Noc nádejí 2015
(2014) - Všechno nebo nic
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - 13. komnata Petra Kotvalda
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Limuzína
(2011) - Petr Kotvald - Dál sníh padá (hudební videoklip)
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Noc plná šlágrů
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Prominenti
(2009) - Duety... když hvězdy zpívají
(2008) - Hitparáda 80. let (hudební videoklip)
(2007) - Petr Kotvald - Aka Huka Daka (hudební videoklip)
(2007) - Souboj hitů
(2006) - Petr Kotvald - Na Letný léto je (hudební videoklip)
(2004) - Tenkrát na východě
(2003) - Petr Kotvald - Marilyn (hudební videoklip)
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - Petr Kotvald - Mumuland (hudební videoklip)
(2001) - Dobroty
(1999) - Petr Kotvald - Dej nám sex (hudební videoklip)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Petr Kotvald: Hity
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Sama doma
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1996) - Petr Kotvald - Schody do nebe (hudební videoklip)
(1995) - GENUS
(1994) - Caruso Show
(1993) - Petr Kotvald - Smlouvej (hudební videoklip)
(1991) - Intenzivní kurs němčiny
(1989) - Petr Kotvald - Milujem se čím dál víc (hudební videoklip)
(1987) - Petr Kotvald - Je v tahu (hudební videoklip)
(1987) - Domácí úkoly
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Dva z jednoho města
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Holky z naší školky (hudební videoklip)
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - Dluhy Hany Zagorové
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1970) - Televarieté
Petr Kotvald - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Kotvald 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Kotvald - zpěvák, tanečník, herec

se narodil v roce *1959 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Kotvald

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Petr Kotvald
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
15°34’
 
LunaLuna:
Lev
13°42’
 
MerkurMerkur:
Lev
11°48’
 
VenušeVenuše:
Lev
29°59’
 
MarsMars:
Lev
22°37’
 
JupiterJupiter:
Štír
22°20’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
2°52’
R
UranUran:
Lev
14°43’
 
NeptunNeptun:
Štír
4°12’
R
PlutoPluto:
Panna
2°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
8°04’
R
Černá LunaLilith:
Býk
25°54’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
26°59’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »