Petr Meissel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Meissel

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Petr Meissel - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1962 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Meissel 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Petr Meissel
datum narození v roce *1962
(herec, instagram)

Petr Meissel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Emperor
(2015) - Nevítaní
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Bolero pro surfvání na Moravě
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - Ptákovina (divadelní záznam)
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2008) - Oběti: Karambol
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Bathory
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Muž a stín
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2006) - Iluzionista
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Útěk z Colditzu
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2003) - Naposledy vlkem
(2001) - Příběh rytíře
(2001) - Deník Anne Frankové
(2000) - Poslední přežije
(2000) - Český Robinson
(1999) - Zprávy z domova
(1999) - Nenávist
(1999) - Hanele
(1999) - Bunkr
(1998) - Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1996) - Tichý úkryt
(1996) - Spiklenci slasti
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1995) - Sacred Cargo
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1994) - Otčina
(1994) - Nexus
(1994) - Dobrý král Václav
(1993) - Mistr Kampanus
(1993) - Lekce Faust
(1992) - Sklizeň
(1992) - Panelák
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1990) - Mrtvý les a jiný bulšit
(1990) - Mrtvý les
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Zlý věk
(1987) - Srdíčko
(1987) - Dotyky
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Meissel 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Meissel - herec

se narodil v roce *1962 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Meissel

Dnes se narodili
Hong Kong Jackie Chan
(*1954) herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Nový Zéland Russell Crowe
(*1964) herec, scénárista, zpěvák

Spojené státy James Garner
(*1928) herec

Spojené státy Francis Ford Coppola
(*1939) scenárista, režisér

Česká republika Lucie Bílá
(*1966) zpěvačka, muzikálová herečka


Petr Meissel
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
13°53’
 
LunaLuna:
Beran
7°35’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°02’
 
VenušeVenuše:
Štír
12°23’
 
MarsMars:
Lev
22°28’
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°10’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
7°25’
 
UranUran:
Panna
5°17’
 
NeptunNeptun:
Štír
14°19’
 
PlutoPluto:
Panna
12°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
2°02’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
14°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°20’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Graf
(*1950 - 2001) herec

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876 - 1953) herec

Spojené státy Geoffrey Lewis
(*1935 - 2015) herec

Česká republika Jaroslav Havlíček
(*1896 - 1943) spisovatel, představitel psychologické prózy

Spojené státy Henry Ford
(*1863 - 1947) zakladatel automobilky Ford



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »