Petr Nárožný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Nárožný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec, moderátor, bavič

Petr Nárožný - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1938 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Nárožný 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Petr Nárožný
datum narození v roce *1938
(herec, moderátor, bavič, instagram)

Petr Nárožný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Heda Gablerová (divadelní záznam)
(2016) - Strašidla
(2016) - Policejní historky
(2016) - Dvojníci
(2015) - Tajemství Luďka Soboty
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2014) - Všechno nejlepší
(2014) - Magický Činoherní klub (TV seriál)
(2014) - Princezna a písař
(2014) - Piknik
(2013) - To nejlepší z Rangers-Plavců 1967-1973 I. (hudební videoklip)
(2013) - 60 pečetí
(2013) - Čtyřlístek ve službách krále
(2012) - Díky, Marie!
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Láska je láska
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Sportu zdar!
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Bohdalka je NAŠE
(2011) - Ahoj, Marie! (koncert)
(2011) - Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Léda (divadelní záznam)
(2011) - Dušičky seniorov
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Autopohádky
(2010) - Slavná hudební čísla
(2010) - Kinorama
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Kniha mého srdce
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Neobyčejné životy: Petr Nárožný
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Králové
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Peklo s princeznou
(2009) - Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - Kozí příběh - Pověsti staré Prahy
(2007) - Předčasná úmrtí: Promovaní chalupáři
(2007) - V hlavní roli
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - 13. komnata Pavla Bobka
(2006) - 13. komnata Květy Fialové
(2006) - Ladislav Smoček
(2006) - Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
(2005) - Žáci "pedagoga" Šimka
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Kouzlo Afriky (TV seriál)
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Restaurace U Prince
(2005) - Maska a tvář (divadelní záznam)
(2005) - Mach a Šebestová na cestách (TV seriál)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Tak mi tedy řekněte
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Na mušce
(2004) - Jednou v roce na Vánoce
(2004) - Zpráva z Černé díry
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Pokračování příště (TV seriál)
(2003) - Markýz Gero - postrach slezského lidu
(2003) - Útěk do Budína (TV seriál)
(2003) - Návrat do pouště (divadelní záznam)
(2003) - Nadměrné maličkosti: Drámo
(2003) - Drátařík a hruška moudrosti
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Krajina domova
(2002) - Útěk do Budína
(2001) - Tisíc růží pro Jiřinu
(2001) - Ztracený hlas
(2001) - Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Tři Fuové
(2001) - Pučálkovic Amina (TV seriál)
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2000) - První pomoc
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - To jsem z toho jelen (TV seriál)
(2000) - Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
(1999) - Věšák
(1999) - Abeceda zdraví
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Oči Petra Čepka
(1999) - Mach a Šebestová na prázdninách (TV seriál)
(1999) - Kašpárkovy rolničky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Na plovárně
(1998) - Vše pro firmu
(1998) - O modrém ptáčku
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovské sny Jiřiny Bohdalové
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Princezna za tři koruny
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Žofka ředitelkou zoo (TV seriál)
(1996) - Kouzelný měšec
(1996) - Koncert
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Draculův švagr (TV seriál)
(1996) - Bubu a Filip (TV seriál)
(1996) - Bohatství slečny Kronkiové
(1995) - Usmívej se, lásko má
(1995) - Poslední slovo
(1995) - Omyl děda Vševěda
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Kulihrášek a zakletá princezna
(1995) - Den, kdy unesli papeže
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Ptákoviny
(1994) - Bylo nás pět a padesát
(1994) - Tři Alberti a slečna Matylda
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Marie Růžička
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Hrnec
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zvláštní schopnosti
(1993) - Svatba upírů
(1993) - Strašidla a spol. (TV seriál)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Jedna kočka za druhou
(1993) - Hotýlek v srdci Evropy
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Kufr
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1991) - Ciao, Italia!
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Láska zlatnice Leonetty
(1991) - Kosmická čarodějnice v Čeboni
(1991) - Honorární konzul
(1990) - Pod stejným nebem
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Princezna Slonbidlo
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Strašidlo cantervillské
(1989) - Stačí stisknout
(1989) - O princi, který měl smůlu
(1989) - O chlapečkovi, který se stal kredencí
(1988) - Veselé příhody z natáčení
(1988) - Večírek
(1988) - Žofka a spol (TV seriál)
(1988) - Strom pohádek: O třech synech
(1988) - Románek se vším možným
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Podivuhodný večer se slečnami
(1988) - Pestrý život jedné kočky (TV seriál)
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Milionová láska
(1988) - Jen ty a já
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Manéž Bolka Polívky
(1987) - Strom pohádek (TV seriál)
(1987) - Rizikové pracoviště
(1987) - Poslední leč Alfonse Karáska
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Ohnivé ženy mezi námi
(1987) - Muž s maskou
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Kamarádi, uličníci a medvídek Chlup (TV seriál)
(1987) - Jak chameleon ke štěstí přišel
(1987) - Hugo z hor (TV seriál)
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Ať přiletí čáp, královno!
(1987) - Arabesky
(1986) - Velká sýrová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Osudy dobrého vojáka Švejka
(1986) - Nám se to stát nemůže
(1986) - Můj obchod se psy
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1985) - Videostop
(1985) - Žáku Kašíku, nežeň se!
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Princezny nejsou vždycky na vdávání
(1985) - O chytrém Honzovi aneb Jak se Honza stal králem
(1985) - Mach a Šebestová k tabuli!
(1985) - Já nejsem já
(1984) - Tabákový kapitán
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Nárožný 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Nárožný - herec, moderátor, bavič

se narodil v roce *1938 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Nárožný

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Petr Nárožný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
23°52’
 
LunaLuna:
Váhy
20°44’
 
MerkurMerkur:
Býk
5°10’
R
VenušeVenuše:
Býk
11°00’
 
MarsMars:
Býk
23°33’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
25°37’
 
SaturnSaturn:
Beran
9°58’
 
UranUran:
Býk
12°31’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°53’
R
PlutoPluto:
Rak
27°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
28°43’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
1°59’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
26°41’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Eli Wallach
(*1915 - 2014) herec

Spojené státy Grover Cleveland
(*1837 - 1908) 22. a 24 prezident usa

Německo Ludwig Aschoff
(*1866 - 1942) lékař

Brazílie Ruth Cardoso
(*1930 - 2008) antropoložka

Itálie Emilio Colombo
(*1920 - 2013) italský křesťanskodemokratický politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »