Petr Oliva wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Petr Oliva

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1943 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
herec, dabér

Petr Oliva - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1943 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Petr Oliva 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Petr Oliva
datum narození v roce *1943
(herec, dabér, instagram)

Petr Oliva - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - LSD made in ČSSR
(2014) - Chci být jako ty
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Školní výlet
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2008) - Kouzla králů
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - In nomine patris
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2001) - Chytit vítr
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kverulantka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1986) - Ruce
(1986) - Peníze a krev
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Imilla
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Záchvěv strachu
(1983) - Tři mušketýři
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Rváč (divadelní záznam)
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1980) - Den samých začátků
(1980) - Čas zakladatelů (TV seriál)
(1979) - Spodky
(1979) - Detektivem proti své vůli
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Robinsoni z Kronborgu (TV seriál)
(1978) - Plácek
(1978) - Paví král
(1978) - Králova žena
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - O Honzovi a Barušce
(1976) - A byl pátý máj
(1976) - Půjčka
(1976) - Podnájemníci
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Kravata
(1976) - Čas lásky a naděje
(1975) - Rytíř
(1975) - Pasáček Jirka
(1975) - Docela malý zlepšovák
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Koním křídla nikdy nenarostou...
(1973) - Větrné moře
(1973) - Německé pohádky (TV seriál)
(1973) - Muž v osidlech
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Dary skřítků
(1972) - Půlnoční kolona
(1972) - Královna Černá růže
(1970) - Višňový sad (divadelní záznam)
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1969) - Zápisník zmizelého
(1969) - Princezna Lada
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Já, spravedlnost
(1964) - Atentát
Petr Oliva - Knihy
Petr Oliva - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Petr Oliva 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Petr Oliva - herec, dabér

se narodil v roce *1943 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Petr Oliva

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Poitier
(*1927) herec

Spojené státy Cindy Crawford
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Kurt Cobain
(*1967) kytarista, zpěvák Nirvany

Barbados Rihanna
(*1988) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Ivana Trump
(*1949) modelka, milionářka


Petr Oliva
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
24°55’
 
LunaLuna:
Blíženci
22°22’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
28°54’
 
VenušeVenuše:
Ryby
16°21’
 
MarsMars:
Kozoroh
13°40’
 
JupiterJupiter:
Rak
16°13’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
5°38’
 
UranUran:
Blíženci
0°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
1°35’
R
PlutoPluto:
Lev
5°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°09’
R
Černá LunaLilith:
Rak
19°02’
 
CheirónCheirón:
Lev
26°19’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Baldwin
(*1963) herec

Velká Británie Alan Rickman
(*1946) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Jennifer Love Hewitt
(*1979) herečka, zpěvačka, režisérka, tanečnice, scénáristka, textařka

Česká republika Bohumil Švarc st.
(*1926) herec, dabér, voiceover, rozhlasový hlasatel

Česká republika Hana Vagnerová
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Josef ll.
(*1741 - 1790) římskoněmecký císař

Francie Gérard Calvi
(*1922 - 2015) hudební skladatel

Švýcarsko Ernest Ansermet
(*1883 - 1969) dirigent, hudebník

Německo Otto Bartning
(*1883 - 1959) architekt

Francie Maurice Blanchot
(*1907 - 2003) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »